2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله .یعنی دیگه امیدی نیست؟؟دارم میمیرم

این حرفارو نزن انرژی مثبت ب خودت بده من دی ماه متوجه شدم باردارم ولی اسفندماه سقط کردم خیلی حالم بدبود گریه میکردم حتی الانم گاهی اوقات باز گریم میگیره ولی بارم خداروشکر ک اتفاق بدتر نیفتاد خدا خودش بهتر میدونه چی خوبه چی بد

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
این حرفارو نزن انرژی مثبت ب خودت بده من دی ماه متوجه شدم باردارم ولی اسفندماه سقط کردم خیلی حالم بدب ...

تو چه علایمی داشتی و کی بی بی مثبت شد 

ان شاالله به زودی کنجد میاد تو دلمون

پس کی میشه  من کمر درد و سینه درد و دل درد هم دارم واسه اولین بار

چند وقت اقدامی من یک سالو نیم نزدیک 2 ساله همینجوریم چند روز دیگه میرم عکس رنگی امید داشته باش ریلکس باش من خودمم استرس و فکر حس میکنم نمیزاره نی نی بگیره هر چند هفته پیش این موقع فهمیدم باردارم اما نموند انگار دوست نداشت منو😔

چند وقت اقدامی من یک سالو نیم نزدیک 2 ساله همینجوریم چند روز دیگه میرم عکس رنگی امید داشته باش ریلکس ...

الهی 

من شش ماهه

چه علایمی داشتی کی بی بی مثبت شد

الهی  من شش ماهه چه علایمی داشتی کی بی بی مثبت شد

دو هفته پیش بود سینه درد شدید داشتم پریودمم عقب افتاد یکی دو روز بی بی میزدم مثبت میشد ازمایش دادم مثبت شد و از خوشحالی تو ازمایشگاه گریه میکردم اما بعد دو روز تکرار کردم و.... بتام اومد پایین داغون شدم تازه چند روزه بهترم 

تو تازه اولاشی نگران نباش خودتو مشغول کن و بهش فکر نکن میشی منم دقیقا این ماه که اینجوری شد اصلا بهش فکر نمیکردم

تو چه علایمی داشتی و کی بی بی مثبت شد  ان شاالله به زودی کنجد میاد تو دلمون

انشالله من علائم خاصی نداشتم ولیوقتی از موعدم گذشت بی بی چک زدم مثبت شد دلدرد شدید داشتم سینهام درد میکرد و سفت شده بود قبلشم یکم دورنافم تیرمیکشید

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
دو هفته پیش بود سینه درد شدید داشتم پریودمم عقب افتاد یکی دو روز بی بی میزدم مثبت میشد ازمایش دادم م ...

من این ماه خیلی امید دارم که بشه اگه نباشه واقعا شکست میخورم شوهرم اسمش انتخاب کرده

من این ماه خیلی امید دارم که بشه اگه نباشه واقعا شکست میخورم شوهرم اسمش انتخاب کرده

منم اوایل مثل تو بودم طبیعیه اما اصلا ناراحت نباش به خدا هر چی بهش فکر کنی بدتره من همین استرس و نگرانی باور کن نذاشت بارداریم ادامه دار شه