2777
2789
عنوان

خبروشنیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 49 پست
واقعاااااا؟؟ اعضای خانوادش چطور؟؟؟ نگرفته بودن؟؟ منم 4بار رفتم دکتر خیلی اذیت شدم

ماهم خانوادگی چندباررفتیم دکتر از درد میمردیم ولی هرچقدر دارومصرف میکردیم انگار مینداختیم اشغال افاقه نمی کردش

من و مامان و داداشم همون موقع پشت سرهم مریض شدیم منکه چهار روز تمام تب داشتم اصلا هرچی قرص میخوردم خ ...

خداروشکر ان شاء الله همیشه سلامت باشین

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر گرامی خیلیا گرفتن بدون اینکه بدونن و خوب شدن. دقیقاً ما هم مثل شما شدیم و بعد فهمیدیم کرونا بوده. مطمئن هستم چون یکی از دوستانمون تازه از یونان دیپورت شده بود و اومد خونۀ ما با خانمش جفتشون کرونا داشتن و ما ازشون گرفتیم. کرونا صدمات عصبیش فعلاً نگران کننده تر شده اونم فقط بخاطر ترس و دلهره

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
خیلی از کشورا زودتر از چین داشتن اخبار گفت اصلا اولین بیمار چند ماه قبل چین تو فرانسه مشخص شده بود

ای وای!آخرش ما نفهمیدیم این از گوشت خفاش یا مورچه خوار بوده یا ی ویروس آزمایشگاهیه

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
ماهم خانوادگی چندباررفتیم دکتر از درد میمردیم ولی هرچقدر دارومصرف میکردیم انگار مینداختیم اشغال افاق ...

برای من همینجوری بود وحشتناک بود حتی به دکتر هم گفتم که توعمرم اینجوری مریض نشده بودم اونم گفتم همه ی انسانها توکل زندگیشون یه بار ابنطوری مریض می شن وازش خاطره بدی دارند

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
استارتر گرامی خیلیا گرفتن بدون اینکه بدونن و خوب شدن. دقیقاً ما هم مثل شما شدیم و بعد فهمیدیم کرونا ...

باور کن اگه نمیدونستیم کرونایی هست مرگ و میر کمتر بود استرس ونگرانی باعث  خطای بیشتری میشه

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
نه بابا حالامیگن که ایمن میشن کسای که گرفتن این نظریه یک هفته هستش رد شده توی کره تحقیق کردن

اصا اینطور نیس... اگر ایمنی کامل داده بود الان ما بیمارانی که مجدد گرفتن رو نداشتیم... ایمنی فقط در حد دو هفته تا یه ماهه. دوباره سطح پادتن میاد پایین... این ویروس تا به حال جهش های مختلفی داشته تا دو ماه پیش میگفتن بچه ها نمیگیرن و اگر هم بگیرن مثه سرما خوردگیه. الان تو انگلستان و نیویورک که 70 تا بچه با علائم عجیب غریب. التهاب رگ و قلبی بستری شدن و یا فوت شدن تست کرونا شون متبت شده در حالیکه هیچ علائم بالینی نداشتن... چگونگی علائم تغییر کرده فعلا علائم گوارشی قلبی و پوستی هم به علائم ریوی اضاف شده

منم دهم بهمن مریص شدم دوهفته قبلش شوهرم سرماخوردگی داشت ولی من سردرد وبدن دردو گلودرد وحشتناک یگم سرفه بی حالی وحشتناک اسهال استفراغ اخرشم بدترین سرگیجه عمرم ، پسرم با من سرماخورد ولی اون فقط گلودردو بدن دردو یکم سرفه دلشت 

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
اصا اینطور نیس... اگر ایمنی کامل داده بود الان ما بیمارانی که مجدد گرفتن رو نداشتیم... ایمنی فقط در ...

پس خاک توسر کرونا 💣💣💣💣💣بترکه الهی 

اینچنین از چیزی یا کسی متنفرنیستم که ازکرونا هستم 

ماهم خوانوادگی توماه بهمن چنان مریض شدیم که هیچ داروی اثرنکرد هنوز سرفه داشتیم  هنوز مادرم سرف ...

همسرت سیستم ایمنیش قویتر از شمابوده، من همون موقع طبق یه منبع معتبر گفتم از آذر توایران کرنا اومده بعضیا تصور کردن که دارم میگم شماکرنارو به ایران آوردید   چنان حمله ور شدن که خدامیدونه

کشورچین خودش دیر اعلام کرد 

حتی دانشمند چینی که روی منشااین ویروس داشت تحقیق می کرد به قتل رسید توچین فقط ووهان درگیرش شد ولی بقیه شهرها نه چطور ممکنه؟

خداباعث وبانیشولعنت کنه فقط به خاطر سیاست چه بلاهایی که باعثش نشدند سیاست خیلی کثیفیه

پس خاک توسر کرونا 💣💣💣💣💣بترکه الهی  اینچنین از چیزی یا کسی متنفرنیستم که ازکرونا هستم  ...

همیشه همین بوده با گذر زمان ویروس های جدید میان یه مدت بعد واکسن. این هم میگذره

اصا اینطور نیس... اگر ایمنی کامل داده بود الان ما بیمارانی که مجدد گرفتن رو نداشتیم... ایمنی فقط در ...

دقیقاً فرمایشتون درسته. جهش عجیبی داره این ویروس و کاملاً هوشمنده. دائم در حال تغییره. مبتلا شدن مجدد کسانی که یه بار گرفتن و تعدادشون هم کم نیست همه رو گیج کرده. الان هم که میگن کبودی و قرمزی پاها از علائمشه. به سیستم عصبی هم که آسیب میزنه. و اینطور که به نظر میاد حالا حالاها باهامون هست

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"