2777
2789
عنوان

خبروشنیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 49 پست
خوب خوشحال می شم دیگه بدنم پادتن داره وایمن شدم😈

دقیق نمیدونم ولی مثل اینکه اونموقع ها بوده چون خود متخصص عفونی که صحبت میکرد میگفت که ما فکر میکردیم آنفولانزاست که ریه رو درگیر کرده ولی بعد مشخص شده کرونا بوده

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم خوانوادگی توماه بهمن چنان مریض شدیم که هیچ داروی اثرنکرد هنوز سرفه داشتیم 

هنوز مادرم سرفه میکنه یعنی ماهم کرونا گرفتیم 😭😭😫ازکجابفهمیم که داشتیم یعنی دوقلوها ودخترم خیلی کم بودعلایمش برای مادرم شدید وبرایمنم توری بود که وقتی شب میشد داشتم خفه میشدم ازبس سرفه میکردم ومال همسرم نسبت به من کم 😧

ممنون از همتون باآرزوی سلامتی برای هممون🙏

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

ما اقوام مون توی آخرهای آذر اوایل دی گرفت،تا یک ماه حالش بده میشد و میبردنش بیمارستان، علاعم،تنگی نفس،سرفه،سردرد،تب،بدن درد

عید بهش زنگ زده بودن از تهران،گفته بودن کرونا بوده،تقریبا سه ماه بعد

من و مامان و داداشم همون موقع پشت سرهم مریض شدیم منکه چهار روز تمام تب داشتم اصلا هرچی قرص میخوردم خوب نمیشد فقط شلغم خوردم سرحال شدم مریضی از تنم رفت خخخ 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد..
فقط فکرم اینه چطور اعضای خانوادم خداروشکر نگرفتن

اتفاقا پسرم اون زمان مریض شد، سرفه تب وحشتناک، سرفه، بعدش منم سرفه خشک کردنم شروع شد تب وحشتناک که تو عمرم ندیده بودم و بعدشم همسرم گرفت، پسرم حتی نفس تنگی هم داشت، خلاصه با بدبختی خوب شدیم اما خودمون رعایت میکردیم از خونه بیرون نمی اومدیم وبعد خوب شدنم ماسک میزدیم کسی مریض نشه 

خوب خوشحال می شم دیگه بدنم پادتن داره وایمن شدم😈

عزیزم ایمنی کامل نمیده و این ویروس مثه ویروس سرما خوردگیه و اگر مجدد بگیرید سطح پادتن کاهش پیدا کرده. بنابرین در این شرایط حواستون به سلامتی تون باشه

ما اقوام مون توی آخرهای آذر اوایل دی گرفت،تا یک ماه حالش بده میشد و میبردنش بیمارستان، علاعم،تنگی نف ...

وای 😰

منم چنان سردرد وبدن درد داشتم توی اوایل بهمن باخانواده که مردیم وزنده شدیم کاش کرونا گرفته بودیم 😥

ما اقوام مون توی آخرهای آذر اوایل دی گرفت،تا یک ماه حالش بده میشد و میبردنش بیمارستان، علاعم،تنگی نف ...

واقعاااااا؟؟

اعضای خانوادش چطور؟؟؟

نگرفته بودن؟؟

منم 4بار رفتم دکتر خیلی اذیت شدم

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
وای 😰 منم چنان سردرد وبدن درد داشتم توی اوایل بهمن باخانواده که مردیم وزنده شدیم کاش کرونا گرفته ب ...

منم همین دلگرمی وبه خودم می دم که آره کرونا بوده تودیگه مصونی خخخخخ

عزیزم ایمنی کامل نمیده و این ویروس مثه ویروس سرما خوردگیه و اگر مجدد بگیرید سطح پادتن کاهش پیدا کرده ...

نه بابا حالامیگن که ایمن میشن کسای که گرفتن این نظریه یک هفته هستش رد شده توی کره تحقیق کردن

به نطر من بهترین راه مبارزه وشکست کرونا آزمایشپادتن و اینکه افرادی که مبتلا شدن و انتی بادی به میزان لازم دارن از بقیه  غربال بشن و دقیق معلوم شه کیا گرفتن کیا نه نمیدونم چرا این کارو نمیکنن

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
کرونا از آذر تو کشور بوده؟ینی ما زودتر از چین گرفتیم؟مگ میشه؟

خیلی از کشورا زودتر از چین داشتن اخبار گفت اصلا اولین بیمار چند ماه قبل چین تو فرانسه مشخص شده بود

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد..