2777
2789

سلام،من هفته ۲۴ هستم.چند روز زیر دلم و کمرم درد میگیره،دو روز هم هست به شدت کمر درد دارم.البته ۸ساعت هم سرکار نشستم پشت سیستم.طول سرویکسمم ۳۳ بود هفته۲۰.نوبت بعدی دکترمم خرداد.خیلی نگرانم.از دیروز بچم کم تکون میخوره،البته دکترم گفت زیر ۲۷ هفته مهم نیست حرکات اما نگرانم😭

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا وقتی طول سرو  اینطوریه میری ساعت ها میشینی پشت سیستم عزیزم هم خودت و هم اون طفلی و ازار میدی نکن خطر داره بعدم اینا که گفتی من داشتم طبیعه تا قبل ۲۸هفته تکون های بچه زیاد مهم نیست بعدش باید حواست به تکون هاش باشه 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

اول اینکه درد کمر وتون بخاطر نشستنه زیاده درد زیر دلتون بخاطر بزرگ شدن نی نی تونه کم تکون خوردنش بخاطر خستگی شماست وقتی بدن شما خستست جنیین متوجه می شه وکم تحرک می شه وسن بارداریتون برا تحرک زیاد هنوز کمه دقت کنیین که عفونت نداشته باشید 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

چرا وقتی طول سرو  اینطوریه میدی ساعت ها میسینی پشت سیستم عزیزم هم خودت و هم اون طفلی و ازار مید ...

نمیتونم سرکار نرم که😭البته راه میرم وسطش

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

اول اینکه درد کمر وتون بخاطر نشستنه زیاده درد زیر دلتون بخاطر بزرگ شدن نی نی تونه کم تکون خوردنش بخا ...

فکر کنم داشته باشم.با دکترم تلفتی صحبت کردم آزیترومایسین و شیاف استفاده میکنم.

نمیتونم سرکار نرم که😭البته راه میرم وسطش

راه نرو دیگه کجا راه میری  هرچی راه بری دهانه رحمت باز میشه منمـمشکل تو رو دارم اصلا راه نرو برات خوب نیس دکترت بهت شیاف نداده؟

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
فکر کنم داشته باشم.با دکترم تلفتی صحبت کردم آزیترومایسین و شیاف استفاده میکنم.

اره منم ده روز سفکسیم خوردم خوب نشد الان  همین قرص شمارو می خورم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

راه نرو دیگه کجا راه میری  هرچی راه بری دهانه رحمت باز میشه منمـمشکل تو رو دارم اصلا راه نرو بر ...

راه نمیرم زیاد،بیشتر نشستم.تا الان آمپول و شیاف استفاده میکردم الان قرص دوفاستون.هردفعه میرم دکتر میپرسم میگه طول سرویکست خوبه ولی بنظر خودم کمه.هفته ۱۲ بود۳۲ هفته ۲۰ شد ۳۳ونیم .اصلا بیرون نمیرم فقط سرکار و خونه.

چرا وقتی طول سرو  اینطوریه میری ساعت ها میشینی پشت سیستم عزیزم هم خودت و هم اون طفلی و ازار مید ...

طول سرویکسش که کم نیست واسه منم ۳۴ ولی دکتر گفت خوبه

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
اره منم ده روز سفکسیم خوردم خوب نشد الان  همین قرص شمارو می خورم

آزیترو خیلی خوبه

انشالله به سلامتی زایمان کنی 

هفته چند هستید؟دارو استفاده نمیکنید؟

آزیترو خیلی خوبه

امیدوارم  خسته شدم دیگه   😥😥😥

2790
2778
2791
2779
2792