2777
2789
عنوان

خیار شور

116 بازدید | 13 پست

چهار روز پیش درست کردم کی اماده میشه مردم از این انتظار

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

دوهفته

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هفته ی‌ دیگه میتونی بخوری

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
چجوری درست کردی اگ میشه بگین منم دوس دارم درست کنم خیارام خراب میشن 

اولین باره درست کردم اصلا نمیدونم قابل استفاده هست یا نه🤣🤣🤣

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
دوهفته

اووووووووو.....من تا اون موقع دق میکنم

میشه بگی نسبت اب ونمک؟کامل بگو من یکبار درست کردم اصلا نشد بخوری فقط نمک بود وبوی خیار میداد

۱۵ لیوان اب ۱ لیوان نمک شما چقدر ریختی

اووووووووو.....من تا اون موقع دق میکنم

زودتربازکنی خیاراخام میمونه واگ درش بازبشه هوامیکشه کپک میزنه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
زودتربازکنی خیاراخام میمونه واگ درش بازبشه هوامیکشه کپک میزنه

باشه ممنون🌹

میشه بگی نسبت اب ونمک؟کامل بگو من یکبار درست کردم اصلا نشد بخوری فقط نمک بود وبوی خیار میداد

هر لیوان آب، یک قاشق سوپخوری نمک. یا هر ۱۶ لیوان آب یک لیوان نمک. یه کم شوید و ترخون و سیر و فلفل و سرکه

اول خیار ها رو خوب می شوری و میزاری که آبشون بره بعد خیارها رو با چنگال یا هر چیز دیگه ای سوراخ میکنیی بعد داخل شیشه نوشابه و یا یک دبه میریزی البته شیشه نوشابه خیلی بهتره چون هوا نمیخوره به خیار ها بعدش سبزی فلفل و سیر رو لابلای خیارها میریزی سبزی شامل مرزه ترخون نعناع  آب نمک درست می کنی و نصف لیوان هم سرکه میریزی بعد مخلوط آب نمک و سرکه رو داخل ظرف میریزیی و درش رو می بندی تا دو هفته

تو رو خدا ماسک بزنید 😢😢😢😢

من مثلا برای ی شیشه متوسط دوتا لیوان اب با نصفه کمتر لیوان نمک میزنم ۳ تا قاقش سرکه و روشم ترخون و شوید و نعنا و سیر و فلفل میزارم 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

سلام دوستای عزیز برای خیارشور هرچی خیار ریزتر باشه خوشمزه تر میشه 

برای ۱/۵۰خیارشور ۱۰۰۰ سبزی میخواد که: جعفری--شوید--نعنا --تلخون(هرکدومو داشتین بریزین) --۵ حبه سیرو سرکه ۲لیوان (فرانسوی)پیمانه--فلفل

اب و نمک بقدی که خوش نمک باشه میجوشونین و میزارین خوب خنک بشه 

همه رو درون دبه میریزین  لایه لایه سرکه میریزین و دراخرم اب و نمک (اگه کامل سرد نباشه تو خیارشورا پوک میشه)

دردبه میبندین یه جای گرم لازمه تا برسه ۳الی۴  روز وقت لازمه 

به کناردبه نگاه کنین بزنیدبهش اگه حبابای ریز کوچولو دادرسیده تو زمستون تایک هفته وقت میخواد ولی تابستون همون ۴ الی ۵ روز کافیه بستگی به گرمای هوا داره

این میزان اگه دورن شیشه باشه بیشتر میشه 

نوش جون 💟

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤