2777
2789
عنوان

مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم ..ی سوال دیگه...کرم زود کثیف نمیشه؟

چرا کثیف میشه یا تیره بگیر یا روشونو بپشون

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
این جنسو که دیدم حالت پرز دار هست...بعد خودش گفت این مخمل نیست چرمه

نه چرم با مخمل فرق داره پارچه سلطنتی ها مخمله 

مخمل مبل من میریزه اگه روکش نبود الان نابود شده بود

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

دو رنگ بنظرم قشنگتره ی ولی رنگای خنثی باش جالب ..من خودم دو رنگ گرفتم رنگ آبی تیفانی و کرم

شما مبلتو با چی ست کردی؟من دارم دیونه میشم...پرده هامو که میخوام سفید بگیرم حریر..نمیدونم مبلامو با چی ست کنم...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
مرسی عزیزم ..ی سوال دیگه...کرم زود کثیف نمیشه؟

برامن ک کلا وسایلم روشنه.خونه خییییلی دلباز میشه.تا وقتی ک بچه نداری خوبه😁بعد بچه دار شدن موقع مهمون اومدن باید مراقبت کنی اگه سختته رنگ تیره بخر.منم تازه جهاز خریدم.مبلامو تک رنگ خریدم ولی میزناهار خوریمو دورنگ خریدم

شما مبلتو با چی ست کردی؟من دارم دیونه میشم...پرده هامو که میخوام سفید بگیرم حریر..نمیدونم مبلامو با ...

با فرش

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
چه رنگی الان به روز تره؟

کاری به روز نداشته باش،چون هر روز یه چیز مده،بعضی رنگا همیشه قشنگن و شیک،مثلا یه رنگ سبز هست خیلی شیکه میدونم سبز چی میگن بهش،بگرد تو اینستا،اونایی که خونه رو چیدن ببینی عکسشو کمکت میکنه که چی قشنگه،نه خیلی روشن بگیر نه تیره،قهوه ای و اینا نگیر اصلا،صورتی و اینام نباشه،الان هر جا میری صورتیه

کاری به روز نداشته باش،چون هر روز یه چیز مده،بعضی رنگا همیشه قشنگن و شیک،مثلا یه رنگ سبز هست خیلی شی ...

نه از صورتی متنفرم..مد نظرم ی رنگ روشنه..

الان چرم پارچه مد هست سعی کن رنگ‌شیک بگیری از مد نره

ی رنگ بود تو مایه های توسی و قهوه ای چیز جالبی بود...تیره هم نبود...خیلی خوشم اومده بود تک رنگم بود..