2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

89 بازدید | 13 پست

سلام الان میدونم میاید میگید صب کن تابری سونو وازاین حرفا.میخواستم ببینم طبق تجربیات شما از روی علائمم میشه جنسیت نی نیم بدونم‌.۱۴هفته و۴روزم ان تی گفت زوده واس جنسیت چیزی نگفت.باید تا ۱۸هفته صب کنم خیلی کنجکاوم .علائمم هم اینه که عطش دارم گرممه عاشق چیزای شور وترشم فقط ازچای بدم میاد شیرینی دوست ندارم ولی اینطوری ام نیستم که نتونم بخورم‌.ازبوی غذا بدم میاد تاچندهفتع پیش سوزش سردل داشتم گاهی تهوعم کمه بیشتر شبا الان ۱۰روزی هس که دیگ ندارم تهوع .بیشتر معدم اذیتم میکرد تا تهوع.وزن کم کردم.من چند روز قبل از پری اقدام داشتم که باردارشدم البته پری نامنظم بود.ضربان قلبش سونوی قلب۱۲۰ولی ان تی۱۷۷.جفتم قدامی.جدول چینی گفته پسره.شکمم نوک تیز.البته ازمجردی یکم شکم داشتم الان یکم بیشتره.صورتم صاف وروشن ترشده.رشدموهام زیادشده😐...اشتهام کمه.خیلی هوس انار و گوجه سبزمیکنم‌‌ حموم میرم شکمم گنده میشه..بنظرتون نی نی م چیه؟

گل پسرم دوستت دارم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیدونم چرا انقدر میگید جنسیت جنسیت ول کنید پسر چه دختر آدمه انقدر براتون مهم نباشه فقط ایرانی ...

توخوبی اصن 😂بابا خارجی بابا باکلاس بافرهنگ چه ربطی داره من دوست دارم بدونم چیه ربطی نداره به اینکه بیای بگی واست مهمه چی باشه.

گل پسرم دوستت دارم💖
البته چون اصلا چیزی نگفتن احتمالا دختر😁

منم حس میکنم ولی جایی که من رفتم حتی دخترم میگه نمیدونم چلا واس من نگفت.چون میگن دختر باشه میگن معلوم نیس وازاین داستانا من ۱۱هفته رفتم شاید زود باشه

گل پسرم دوستت دارم💖
توخوبی اصن 😂بابا خارجی بابا باکلاس بافرهنگ چه ربطی داره من دوست دارم بدونم چیه ربطی نداره به اینکه ...

گاهی اوقات ممکنه بچه پسر باشه و بدنیا بیاد و شما بگید پسره بهش شناسنامه پسرونه بدن ولی بعد تو سه چهار سالگی متوجه میشید که دختره و این چیزا برات مهم باشه تو جنین تاثیر میزاره که تراجنسیتی بدنیا بیاد 

دختر من این علایمو داشتم دختر بود ولی خب تهدع و استفراغ تا ماه اخرو داشتم

من میگم شاید دوباره تهوع بگیرم چون میگن بعضی جیزا رفع میشه ولی باز میاد سراغت

گل پسرم دوستت دارم💖
گاهی اوقات ممکنه بچه پسر باشه و بدنیا بیاد و شما بگید پسره بهش شناسنامه پسرونه بدن ولی بعد تو سه چها ...

متوجه منظورت نمیشم ینی چی تا ۴سالگی پسر بعدش دختر نکنه منظورت ترنسه؟

گل پسرم دوستت دارم💖