2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خواهر کجای کاری. اهواز رو دوباره قرنطینه کردن😕😕😕

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

شیطنت که خوبه بهتر از یکنواختی.. من یکی که تک و تنها تو واحدم تا ۱۴ روز شوهرم تموم بشه از سرکار برگرده تنها دلخوشیم سریال ماه رمضونه.. هردم به دقیقه هم خبر فلانی قلبش گرفته اون یکی بیمارستان بستری اون یکی بازنش دعواش شده.. همش مصیبت به گوشم میرسه بازم خداروشکر

ای خواهر کجای کاری. اهواز رو دوباره قرنطینه کردن😕😕😕

ای وای انشاالله که زود تر بره 

والا به بچه ها سخت میگذره حوصله شون سر میره  بعدش مامانشون رو عاصی می کنن 

هی عزیزم من از شما بدتر باسه تابچه ویه شوهر شلخته از صبح تاشب بشور وبساب  اونم توقرنطینه تازه باردارهم هستم دیگه هلاک شدم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
شیطنت که خوبه بهتر از یکنواختی.. من یکی که تک و تنها تو واحدم تا ۱۴ روز شوهرم تموم بشه از سرکار برگر ...

خدا رو شکر 

ولی اگر ایده ای دارید که دخترم رو مشغول کنم ممنون میشم

ای وای انشاالله که زود تر بره  والا به بچه ها سخت میگذره حوصله شون سر میره  بعدش مامانشون ...

من یه دونه دختر دارم. دیگه بخاطر اینکه حوصله اش سر نره. خونه رو تبدیل کردم به خانه ی بازی. هر جا بری پا روی اسبابازی میزاری نصف شب تو تاریکی داری مییری دستشویی یهو زیر پات صدای جیغ میاد ده متر از جات میپری نگاه میکنی میبینی از این اسبابازیهای جیغ جیغو بوده😃😃😃

ولی خودم که دیگه واقعا اعصابم ضعیف شده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !