2777
2789
عنوان

جوک بگین بخندیم😀

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 38 پست

‏دوستم رفته شمال

عکس گذاشته وایساده بین ۷-۸ تا گاو

کپشن زده هیچکس توانایی درک احساس من رو نداره

باباش کامنت گذاشته حالا تو کدومی که درکت کنیم :-)

Man donyamo misazam ye nafare☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخ عالی بود😂😂😂

والا😂😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه سلامی هم بکنیم خدمت اون زبان شناس غیور که با یدونه حرف ( ز ) کارش راه نیفتاد و چهارتا اختراع کرد: ز، ذ، ظ، ض!😕

سلام....😐

روانی املا شیش شدم همینو می خواستی؟😭😭😭

وای استارتر پروفایلت کیه😥

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
یه سلامی هم بکنیم خدمت اون زبان شناس غیور که با یدونه حرف ( ز ) کارش راه نیفتاد و چهارتا اختراع کرد: ...

والا من وقتی به پسرم املا میگفتم پسرم میگفت مامان کدومشه اسمشو پیدا نمی کردم بهش بگم دیگه خود کلمه رو بهش نشون میدادم 

یکی از دندونای سمت چپ دهنم حسابی درد میکرد، داشتم آب میخوردم سرمو حسابی کج کردم که آب به اون دندونم نرسه و بیشتر درد نگیره دیدم مامانم داره گریه میکنه و میگه یا قمر بنی هاشم دخترمو شفا بده :///😐😂

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕