2777
2789
عنوان

کمر درد

102 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

بنده ۳ هفته هست سقط کردم الان یه دو روزی کمردرد دارم جالب تو خواب سراغم می یاد بیشتر 

سونو آزمایش همه چی انجام دادم 

حتی تا دیروز شیاف اسید لاکتیک می داشتم تا عفونت نکنم 

کاملا تحت دکتر زنان بودم 

کسی بوده اینجوریه بوده ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا کارم به معاینه دکتر نرسید سقط شد تا اومدم خوشحالی کنم اینجوری شد  البته بگم چون اطلاع ندا ...

متاسفم خیلی سخته منم 3 ماه پیش سقط داشتم هنوزم تو ذهنمه شب و روز در گیرشم باور میکنی حتی روی خوابم تاثیر گزاشته همش خواب بچه و بارداری و سقط می بینم مال من 11 هفته بود

متاسفم خیلی سخته منم 3 ماه پیش سقط داشتم هنوزم تو ذهنمه شب و روز در گیرشم باور میکنی حتی روی خوابم ت ...

آخی عزیزم منم مثل شما حتی تو خواب جیغ می زنم من داخل هفته ۶ با بتا ۱۸۰۰۰ سقط کردم 

انشالله به زودی خدا بهمون به نی نی سالم می ده 

من دادم دست خدا فقط 

آخی عزیزم منم مثل شما حتی تو خواب جیغ می زنم من داخل هفته ۶ با بتا ۱۸۰۰۰ سقط کردم  انشالله به ...

انشاا... هر چه زودتر بتونیم نی نی مونو بغل کنیم مشکل اینجاس اگه بازم باردار بشه همش استرس و دلهره داره

انشاا... هر چه زودتر بتونیم نی نی مونو بغل کنیم مشکل اینجاس اگه بازم باردار بشه همش استرس و دلهره دا ...

وای دقیقاً منم مثل شما کاملا استرسی هستم 

حالا امروز وقت دکتر دارم می خوام بهش بگم چکار کنم

اقدام نکردی دوباره عزیزم؟

نه والا بعد سقط رفتم پیش دکتر یه سری ازمایش ایمنولوژی برام نوشت جوابش اومده میخوام ببرم پیشش ببینم چی میگه اون وقت که رفتم یه هفته بود سقط شده بود گفت اصلا اقدام نکن فعلا میخوام برم ببینم چی میگه باور می کنی تک تک روزهارو حساب می کردم تا این سه ماه تموم بشه اما الانم میترسم هر وقت یادش میوفتم به شدت ناراحت میشم

وای دقیقاً منم مثل شما کاملا استرسی هستم  حالا امروز وقت دکتر دارم می خوام بهش بگم چکار کنم

اره بگو من بدبختانه تو شهر خودمم نبود سقط شد رفته بودیم خونه مادر شوهرم دو ساعت با شهرمون فاصله داره دکترمم اونجاس باید بریم اونجا جواب ازمایشارو بهش نشون بدم

نه والا بعد سقط رفتم پیش دکتر یه سری ازمایش ایمنولوژی برام نوشت جوابش اومده میخوام ببرم پیشش ببینم چ ...

عزیزم امیدت به خدا باشه 

تنها چیزی که منو آروم می کنه می گم اگر. بچه سالمی نبود چی 

پس فقط از خدا بخواهیم به بچه سالم بهمون بده 

استرس.  کمر درد  . سقط.  ریزش مو  .  بیحوصلگی.   بی قوتی ضعف بدن.  تپش قلب.  کم خونی .  اینا همیشه همراه هم بودن.  عزیز ریشه استرس در بدن ضعیف بودن بدنه.   بدن ضعیف نمیتونه جنین رو نگه داره.  واسه بارداری حداقل شش تا یکسال تقویت جسمی لازم داری.  وگرنه گزینه سقط تکرار خواهد شد. 

تغذیه آبکی و غذاها با ارزش غذایی پایین عدم تحرک و ورزش الان بیشتر جوونا رو ضعیف و افسرده کرده. به تایپیک درمورد  درمان افسردگی دارم بخون.  اونجا نوشتم چطور از استرس نجات پیدا کنی. اصلاح تغذیه نوشتم.  با غذاهای این دوره نتیجه همینه.  تا استرست درمان نشده باردار نشو

عزیزم امیدت به خدا باشه  تنها چیزی که منو آروم می کنه می گم اگر. بچه سالمی نبود چی  پس ف ...

اره همه امیدم به خداس فقط هم از خودش میخوام اون روزی که سقط شد مطب دکتر بودم یه خانمه اومد بهم گفت اگه بده نعمته اگر هم نده حکمته حتما یه حکمتی توش بوده اما امیدوارم دفعه ی بعدی اینجوری نشه