2777
2789
عنوان

ایران خودرو

57 بازدید | 10 پست

چرا ما نمیتونیم ماشین ثبت نام کنیم و دقیقه اول میزنه تمام شد، کسی تونسته ثبت نام کنه؟ 

راهش چیه

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

نه ما هم خیلی تلاش کردیم نشد 

اصلا وارد نمیشه

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پارسال تونستم .خرداد ماه زمستون هرکار کردیم شوهرم نتونست ثبت نام کنه.فرمالیته س این ثبت نامهاشون ...

واقعا 

همش الکیه

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

همش سرکاریه

نه بابا پسر عموم سه تا نوشت نمیدونم چجوری ولی نوشت 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

دیشب خوندم خبرگزاری ها رو نوشته بود ثبت نام به کسانیکه پلاک جاری دارن و یا طی ۳ سال گذشته ماشین خریدن تعلق نمی گیره راسته؟

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
همه ک نمیتونن انگار

هرچیم ازش میپرسیم نمیگه میکه نوشتم دیگه شانسی بوده ولی مگه میشه ما اینهمه تلاش کردیم نشد از هرکیم میپرسیم نتونسته