2777
2789
عنوان

شپش

180 بازدید | 9 پست

سلام. میشه تجربه هاتون رو تو از بین بردن شپش بگید؟

دختر خواهرم گرفته هر کاری میکنه خواهرم کم نمیشه

سرکه روغن حمام ...

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم بره داروخونه قرص آسپرین بگیره بیاد بکوبه آب قاطی کنه به حالت خمیری که در اومد بماله کف سرش چند ساعت بمونه بعد تبباکو چوبی رو هم چند ساعت تو آب بذاره با آب تنباکو سرشو بشوره یه چیز دیگه هم بود یادم نمیاد😕

شامپو مخصوص شپش هست از داروخانه بگیره ,راحت از بین میبره اگر موهاش بلندِ کوتاه کنه بهتر جواب میده

این کارم کرده میگه خیلی کم کم شده

الان ی هفتس داره

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.

عزیزم ی دارویی هست به نام ivorpill که با یک بار زدن اون کل شپشا از بین میره بهت قول می دم . دوست من گرفته بود با هیچییییی خوب نمی شد . این دارو رو یکی بهش معرفی کرد سفارش داد یک بار که زد موهاش خوبه خوب شد . شماره ی خانمی که این دارو رو میفروشه اینه 👇👇👇

0989055719665 

اون دارویی هست که از همه کوچیک تره . پایین سمت چپ . یعنی عااااالیه . دوستم به همه معرفیش کرد انقد که راضی بود 😂 . امیدوارم شما هم نتیجه بگیری . ⁦❤️⁩

من همینم که هستم اگه میخوای مث بقیه باشم بقیه هستن 😏