2777
2789
عنوان

تروخدابگیدچیکارکنم

61 بازدید | 9 پست

سلام خانماپسرم ۳۵روزشه ۱۰روزاول مامانم خونمون بود۱۰روزبعدی من رفتم خونه مامانم تواین۲۰روزاروم بود بیخوابی داشت شبانمیخوابید ولی گریه نمیکرد فقط بیصدابیداربود ۱۵روزه که اومدم خونه خودم مامانمیناتویه شهر دیگه ان وقتی شوهرم اومددنبالم گفت یه روزخونه مامانشینابمونیم قبول کردازاون روزکه اونجاموندم بچه خیلی بیقرارشده شبانمیخوابه کمی هم گریه میکرداین هفته شوهرم شبکار بودمادرشوهرم اومدخونمون بچه بدترشده یکسره گریه میکنه توبغلم اروم نمیشه فقط باشیردادن اروم‌ میشه چیکارکنم 

کولیکهاش شروع شده حتما

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی چ ربطی به خانواده شوهر داره😁😁😁😁😂😂خدایا این خونواده شوهر چه جونوری هست

حالا اینکه ربطی نداشت ولی من اولین بار که با نوزادم رفتم خونه مادرشوهرم به زور به بچم آب نجوشیده دهن زده خودشو داد

بچم تا دو سه ماه دل درد و یبوست داشت

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کولیکهاش شروع شده حتما

دکتربردم قطره کولیک ایز کارمینت؟بی بی کرداده اماانگاربی تاثیره شبا اصلانمیخوابه صبحاهم کم میخوابه ولی هرروزساعت ۱۸تا۲۲بیهوش میشه انگارراحت میخوابه به زوربیدارش میکنم واسه شیر

دکتربردم قطره کولیک ایز کارمینت؟بی بی کرداده اماانگاربی تاثیره شبا اصلانمیخوابه صبحاهم کم میخوابه ول ...

دیگه باید تحمل کنی خواهر

اینا هم میگذره

همون ساعت هایی که میخوابه بزار راحت بخوابه

بیدارش نکن

نوزاد نیست که شیر نخوره قندش بیوفته

اون خواب خیلی براش مهمه

تازه۳۵روزشه

باشه 

تا 10 روز اول فقط باید به موقع شیر بخوره

بعدش دیگه نمیخواد