2777
2789
عنوان

کی برم سونو؟؟

68 بازدید | 9 پست

شروع آخرین پریودم ۱۸ فروردین بوده و جواب آزمایش بارداری مثبت شده، اما یک هفته پیش سونو هیچی نشون نداد.

کی برم دکتر که هم آزمایش رو ببینه هم سونو حاملگی رو نشون بده؟؟ 

چرا ایقد زود میرین سونو من اولین سونوم رو 12 هفته وشش روز دادم 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۸ هفته برو عزیزم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آخه میخوام برم دکتر. برم دکتر و سونو ندم؟؟ آخه می خام مطمئن بشم حاملگی پوچ و اینا نی

این نظر منه سونو زیادی خوب نیس

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

حاملگیتو هفته ی دیگه تویه سونو نشون میده ولی برای شنیدن صدای قلبش باید هفته ی هفتم یا هشتم بری ، از من به شما نصیحت که برای سونو حتما بورو بیرون سونو بده نزار دکتر زنانت این کارو بکنه

و خدایی که در این نزدیکی است.....
دکتر رو برم الان؟ قرصی ویتامینی چیزی احتیاج هست؟

فولیک اسید فقط استفاده کن عزیزم 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

به این خاطر که دکترهای زنان علم سونوگرافی رو ندارن ، من خودم دکترم چندبار سونوی واژینال برام کرد که افتادم خونریزی وقتی رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت اصلا نباید برات سونو واژینال میکرده چون باعث میشه جنین به دیواره های رحم نچسبه بعدم که خونریزی افتاده بودم سونو کرد گفت قلب بچه نمیزنه احتمالا داره سقط میشه همون موقع با گریه رفتم مرکز سونوگرافی و گفتم سونو انجام بده ، وقتی سونوگرافی کرد گفت بچه سالمه و قلبش تشکیل شده و همون موقع صدای قلبش رو گذاشت با همسرم گوش دادیم ، دکتر سوموگرافی گفت متاسفانه پزشکهای زنان هرکدوم یه دستگاه گذاشتن تویه مطبشون و برای پول گرفتن بدون سواد سونوگرافی این کارو انجام میدن و مشکل ساز میشن

و خدایی که در این نزدیکی است.....