بچها کی از موم عربی استفاده کرده من که دیشب خریدم خیلی اشغال بود همش به دستم میچسبید موهای صورتمو نمی کند حتی دستمو یخورده چرب کردم اما اصلا خوب نبود خیلی افتضاح بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موم خلیجی یا صمغ عربی اصل با عصاره آلوئه ورا از ی سایتی خریدم
ممنون
قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻!
خوب دکتر چی گفت؟؟ همسرتون عمل نکرد؟؟ واریکوسل مشکل اکثر مردای ایرانیه ک دلیلشم واضح دکترا گفتن
چرا عمل کرده الان باید بریم دکتر ببینم چطپر شده اسپرماش از اون طرفم من برو دکتر ب خاطر کرونا نرفتیم قبلا هم هر دکتری میرفتم میگفت یه سال.صبر کن بعدا ازمایشای دیگه رو.انجام بدید اگه همون اولا از اسپرم میدادیم عقب نمیوفتادیم
🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺