2777
2789
پایین شکمم اصلا ندارم یکی دوبار پهلوی چپم گرفته اونم خیلی کم  الان دقیق ۲۰ هفته هستم البته سون ...

خب احتمالا داره تغییر حالت میده. منم بچم پهلو چپمه. البته الان ک بزرگتر شده با تغییر حالت من اونم میاد نو پهلو راست یا چپ😁

تا یک هفته دیگه فرصت داری تکونش حس کنی. شاید بازی میکنه تو متوجه نمیشی ها. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب احتمالا داره تغییر حالت میده. منم بچم پهلو چپمه. البته الان ک بزرگتر شده با تغییر حالت من ا ...

میدونی خیلی دقت میکنم ک حس کنم اما متوجه نمیشم هفته پیش رفتم سونو و گفت حرکاتش نرماله

میدونی خیلی دقت میکنم ک حس کنم اما متوجه نمیشم هفته پیش رفتم سونو و گفت حرکاتش نرماله

ولی همینکه خودش سفت کنه یعنی خوبه. 

مثل نبض نمیزنه؟ رو کمر بخواب دستت بزار رو شکمت ببین چی حس میکنی. اگه سونو گفت نرمال پس نگران نباش. درضمن بچه مدام عرضی نمیمونه. مدام تغییر حالت میده

جفتتم خلفیه یعنی زودتر باید حس میکردی. اما عیبی نداره نینیت ناز داره🤣 حالا وایسا یه یک ماه و نیم د ...

اره از الان معلومه دختره لوسی میشه😂 

من فک میکردم پسره یعنی همه بهم میگفتن شبیه پسره علائمت. رفتم انومالی ک گفت دختره یکم شوکه شدم بعد دیدم دیگه پشتش رو کرد تکون نخورد قهر کرد انگار دوسه ساعت طول کشید تاباز تکون بخوره دکتره ببینتش کلی قربون صدقش رفتم تا راضی شد 😂😂

اره از الان معلومه دختره لوسی میشه😂  من فک میکردم پسره یعنی همه بهم میگفتن شبیه پسره علائمت. ...

😁😁😁😁😁 ای جان‌ دوسش داشته باش که اون تمام حرفا و حالتات رو میفهمه. وقتی بدنیا اومد میبینی این شکلیه😒

🤣

😁😁😁😁😁 ای جان‌ دوسش داشته باش که اون تمام حرفا و حالتات رو میفهمه. وقتی بدنیا اومد میبینی این شک ...

دوسش ک معلومه ک دارم .مخصوصا همسرم تا میاد خونه میشینه کلی حرف میزنه باهاش . 

ولی خب از بس علائمم شبیه پسر بود اولش یکم شوکه شدیم فقط وگرنه هیچ فرقی نداره برامون ک اتفاقا همسرم عاشق دختره

علایمت چی بود ؟

اصلا حالت تهوع ندارم .ویارانچنانی ندارم مثل قبلا دوغ و چیزای ترش میخورم .ظاهرم اصلا تغییر نکرده .جنین سمت راستمه .زیاد نمیخوابم و تنبل نشدم.  از بو هم بدم نمیاد 😊😊