2777
2789
عنوان

😭😭😭😭حالم بدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 183 پست
😰😰😰😰😰😰😰اخه اون دوست نداشته بری کاشکی توهم به احترام میزاشتی نمیرفتی الانم میدونم تحمل نداری ی ...

اخه اونم گروه تو اینستا ک کلا پسرونه بود رفته بود بهش گفتم پاک کن نکرد گفتش من چت نمیکنم مطلب میزارن فقط میخونم ولی تو میری دوستات روت تاثیر میزارن 

خودم نمیخوام برم😔چون زندگی میدونم سخته با همچین ادمی

ب نظرت برمیگرده؟۲۵ روز شده😭

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
حرومش شه همش گریه دارم😭

ولی خارج از شوخی اونا اگه میتونستن واقعیت رو ببینن اول زندگی سیاه خودشونو پیش بینی میکردن و اطرافیانشون رو، 

محتاج یه قرون دوزار پول از من و شما نبودن

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه اونم گروه تو اینستا ک کلا پسرونه بود رفته بود بهش گفتم پاک کن نکرد گفتش من چت نمیکنم مطلب میزارن ...

آدم مغرور هیچ وقت برنمیگرده 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
ولی خارج از شوخی اونا اگه میتونستن واقعیت رو ببینن اول زندگی سیاه خودشونو پیش بینی میکردن و اطرافیان ...

درسته 😔ولی حالمو خراب کرد راضی نیستم ازش

اخه اونم گروه تو اینستا ک کلا پسرونه بود رفته بود بهش گفتم پاک کن نکرد گفتش من چت نمیکنم مطلب میزارن ...

واقعا دوست داشته باشه برمیگرده 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
آدم مغرور هیچ وقت برنمیگرده 

اگه غرورش مهم تره بزار برنگرده چون ما قصدمون ازدواج بود ازدواجم اگه میکردیم با غرور خوشبخت نمیشیم میدونم ولی دوسش دارم😔

چ تلاشی اخه وقتی اون اصلا منت کشی بلد نیس در هیچ زمانی😔

عزیزم وقتی دیدی طرفت نمیاد و لوس میکنه خودشو  بهتره ی مدت تنهاش بزاری کمتر بری سمتش 

اینجوری دیگه طرف با خودش فکر نمیکنه مثل حالا چی هست .اون موقع حالش جا میاد 

وقتی ببینه توجهی بهش نداری خودش میاد طرفت

اگه غرورش مهم تره بزار برنگرده چون ما قصدمون ازدواج بود ازدواجم اگه میکردیم با غرور خوشبخت نمیشیم می ...

انشالله که برمیگرده گریه نکن یکم به خودت برس نزار ناراحتی و گریه از پا دربیارتت 

عزیزم وقتی دیدی طرفت نمیاد و لوس میکنه خودشو  بهتره ی مدت تنهاش بزاری کمتر بری سمتش  اینج ...

عزیزم الان ۲۵ روز شده😔

تا چند وقت احتمال داره برگرده؟یماه؟دوماه؟

هرموقع خودش واقعا شدید دلش تنگ‌بشه و تحمل نداشته باشه برمیگرده اون منتظره تویه توهم منتظر اون

انشالله که برمیگرده گریه نکن یکم به خودت برس نزار ناراحتی و گریه از پا دربیارتت 

مرسی گلم یکم باهات درد و دل کردم سبک شدم😔❤

مرسی گلم یکم باهات درد و دل کردم سبک شدم😔❤

عزیزی خاهرگلم هرموقع خاستی من درخدمتتم🙂🙂🙂🤗🤗🤗🤗🤗حالا هم گریه نکن بلند شو دستو صورتتو بشور 

هرموقع خودش واقعا شدید دلش تنگ‌بشه و تحمل نداشته باشه برمیگرده اون منتظره تویه توهم منتظر اون

اره واقعا😔میدونم برم پسم نمیزنه ولی چون قصدمون ازدواجه بعدا اذیت میشم اگه اخلاقشو اوکی نکنه

میترسم عکساشو پاک کن بیاد بعد بگه عشقت در همین حد بود ی ماهه پاکشون کنی😔