2777
2789
عنوان

😭😭😭😭حالم بدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 183 پست
یعنی چی چیکارکنم گلم؟😢

باهاش باش ببین چجور آدمیه نمیشه به حرف هرکسی گوش بدی که 😐گریه هم نکن وقتی اون پسره ازخودش مطمعنه بدون کاری نکرده 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
بابا تو نت میزنی ویژگی ماه های تولد پنجاه تا ویژگی میار صد در صد از اون پنجاه تا ده تاش درسته دیگه.. ...

راست میگی گلم؟😢

اگه عشقم برگرده میفهمم الکی بوده حرفاش😭

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونا یه سری فرمول دارن برای دروغ گفتن  کشکی که دروغ نمیگن نونشون ببره  هر کاری یه مهارت ...

اره عکسشو گرفت بعد گفت😢

راست میگی گلم؟😢 اگه عشقم برگرده میفهمم الکی بوده حرفاش😭

عزیزم همه چی دست خداس اگه قسمتت باشه بهش میرسی اگه نه که...

امیدت به خدا باشه

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

باهاش باش ببین چجور آدمیه نمیشه به حرف هرکسی گوش بدی که 😐گریه هم نکن وقتی اون پسره ازخودش مطمعنه بد ...

۴ سال باهم بودیم ولی ۲۵ روزه قهریم😢😭

از بابت رابطه و خوب بودن ب خودش مطمئن بود میگف هر جا بگی میام😢

عزیزم همه چی دست خداس اگه قسمتت باشه بهش میرسی اگه نه که... امیدت به خدا باشه

اره ایشاا.. اگه قسمتم نیس فراموشش کنم سختمه😢😭😭

۴ سال باهم بودیم ولی ۲۵ روزه قهریم😢😭 از بابت رابطه و خوب بودن ب خودش مطمئن بود میگف هر جا بگی میا ...

خب دیگه ۴ سال باهاش بودی چجوری نفهمیدی شخصیتشو و بهش مطمعن نیستی 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
خب دیگه ۴ سال باهاش بودی چجوری نفهمیدی شخصیتشو و بهش مطمعن نیستی 

میدونم مغروره لج بازه و حساسه ولی تو این ۴ سال خیانت ازش ندیدم 😔بعدم پسری ک رابطه داشته باشه منو میخواد چیکار از راه دور بیاد ببینتم 😭

میدونم مغروره لج بازه و حساسه ولی تو این ۴ سال خیانت ازش ندیدم 😔بعدم پسری ک رابطه داشته باشه منو می ...

اووو از راه دور شوخی که نمیکنی دلیل قهرتون چی بوده

اووو از راه دور شوخی که نمیکنی دلیل قهرتون چی بوده

اره عزیزم ۶_۷ساعت تو راه بود شب حرکت میکرد صبح میرسید میومد منو میدید بازم شب میرفت😭😭

اینکه چرا گروه دوستم رفتم 😭نمیاد منت کشی مغروره

اره عزیزم ۶_۷ساعت تو راه بود شب حرکت میکرد صبح میرسید میومد منو میدید بازم شب میرفت😭😭 اینکه چر ...

خب دیدی که دوست نداره و ناراحته کاشکی میگفتی ببخشید برا خاطر این قهر کردین اون تورو خیلی دوست داره که این همه راهو میومده باز برمیگشته

خب دیدی که دوست نداره و ناراحته کاشکی میگفتی ببخشید برا خاطر این قهر کردین اون تورو خیلی دوست داره ک ...

اره ما قهرامون همیشه الکیه خیلی وقتاام اون مقصر بوده ولی اصلا منت کشی بلد نیس 😭

اره میدونم پس چرا نمیاد منت کشی؟😢

دانشجو هس با پول تو جیبی هاش میومد 😭خانوادشم راضی نبودن شبونه میزد بیرون

😬این چرندیات رو چرا باور میکنی  تلاش خودت بکن اگه بهش نرسیدی شک نکن حتمن حکتمی زیرش نهفتس&nb ...

چ تلاشی اخه وقتی اون اصلا منت کشی بلد نیس در هیچ زمانی😔

اره ما قهرامون همیشه الکیه خیلی وقتاام اون مقصر بوده ولی اصلا منت کشی بلد نیس 😭 اره میدونم پس چ ...

😰😰😰😰😰😰😰اخه اون دوست نداشته بری کاشکی توهم به احترام میزاشتی نمیرفتی الانم میدونم تحمل نداری یا خودت برو یا صبر کن تا اون بیاد