2821
2789
عنوان

مهندس طلبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4781 بازدید | 35 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکی از بهترین انتخاب من در سال ۱۴۰۳.آشنا شدن با سایت مهندس طلبه بود.  اصلا مسیر زندگیم عوض شد.   من توی دوره عادت سازیشون شرکت کردم.  بی نظیره واقعا❤🌱.  خدا خیر دنیا و اخرت بهشون بده🙏

دوره عادتسازی و ترک گناه سایت مهندس طلبه واقعا فوق العادست. من خیلی دوره ها دیدم برای عادتسازی ولی این دوره یک چیز دیگست، خیلی کاربردی و با زبان ساده مطالب بیان میشه، همراه با پشتیبانی و کاملا رایگان.

سالها آرزو داشتم بطور مداوم بتونم ورزش کنم، کتاب بخونم و ... الان توی این حدود ۵ماه بیشتر از ۱۵تا کتاب خوندم، ورزش منظم و خیلی عادتهای دیگه برای سلامت جسم و روح. 

یکی از بهترین انتخاب من در سال ۱۴۰۳.آشنا شدن با سایت مهندس طلبه بود. اصلا مسیر زندگیم عوض شد. من ...

سلام 

منم همینطور. امسال باهاش آشنا شدم توی تقریبا یک ماه و خورده ای یه کتاب ۴۰۰ ..۵۰۰ صفحه ای با شبی ۵دقیقه ده دقیقه اونم با وقفه هایی ک داشتم تونستم تموم کنم. حیف دیگه عادت های دیگه رو دنبال نکردم. ولی ان شاءالله دعاکنین بتونم کلی عادت خوب پیدا کنیم به لطف خدا و دعای امام عصر ارواحنافداعه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792