2777
2789

دیروز عصر خواب بودم،یعنی بین خوابو بیداری بودم ک حس کردم ی نیرویی داره روحمو از بدنم خارج میکنه و بدنمم روحمو بسمت خودش میکشه، ی حالتی بود ک انگار چشامو باز کرده بودم، بعد هی میگم دوست دارم برم پیش خدا،دوستدارم برم پیش خدا،تااینکه یهو روحم کامل ب جسمم برگشتو من همچنان داشتم میگفتم دوس دارم برم پیش خدا، ی حس فوقالعاده خاص و پر از آرامشو اعتماد داشتم اون لحظه و از اینکه روحم ب جسمم برگشته بود ناراحت شدم،

درصورتی ک من خیلی از مرگ میترسم و زندگیو شوهرمو خییییلی دوس دارم، نمیدونم این چیزی ک من تجربه کردم چی بوده؟ مرگ بوده خیال بوده رویا بوده....

کسی از این تجربه ها داشته؟؟

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من چند نفریو دیدم که اینجوری شدن

یعنی خیال بوده؟

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
این برنامه زندگی پس از زندگی شبکه چهار می بینی لابد

ن چی هست این برنامه

چند سال پیش یکی از دوستام کامل دیده که روحش جدا شده،اونم حسش خیلی خوب بوده ولی یهو یاد بچه هاش میفته میگه خدایا بچه هامو چکار کنم؟

یهو روحش از بالا به شدت برمیگرده به جسمش...

از اون روز نگار یه حالت برزخی براش پیش اومده بود،خیلی چیزها رو پیش بینی میکرد،و اگر گناهی میکرد سریعا مجازات میشد،مثلا میگفت یه بار چادرشو سرش کرده رفته تو کوچه دنبال پسرش،باد زده یه کم چادرش رفته کنار و یه کم از پاش پیدا شده،میگفت تا صبح همون قسمت از پاش مثل آتش میسوخته....

خیلی عذاب کشیده بود اون مدت دیگه چند سالیه ازش خبر ندارم...

خواهرمم یه بار دیده روحش از بدنش جدا شده و دور خونش میچرخیده،حتی جسمشو دیده که پایین خوابیده...

بعد دیگه یادم نیست چی شده بود،فقط وقتیکه روحش برگشته کامل همه چیو یادش بود.....

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
چند سال پیش یکی از دوستام کامل دیده که روحش جدا شده،اونم حسش خیلی خوب بوده ولی یهو یاد بچه هاش میفته ...

من خیلی از مرگ میترسم ولی اون لحظه اننننقدر آرامش داشتمو خوشحال بودم از اینکه میخوام برم پیش خدا، ولی جسمم نمیذاشتو روحمو بسمت خودش میکشید، اون لحظه فهمیدم خدا چقققققققدر مهربونه، من چققققدر دوسش دارم

من خیلی از مرگ میترسم ولی اون لحظه اننننقدر آرامش داشتمو خوشحال بودم از اینکه میخوام برم پیش خدا، ول ...

❤❤❤

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
آخی چه تجربه شیرینی داشتی

اره خیلی، حتی اگ خوابو و رویاهم بود ولی برام خیلی واقعی بود، ولی تونستم ب عمق مهربونیو عشق خدا ب خودم پی ببرم ک هی میگفتم دوس دارم برم پیش خدا،