2777
2789
عنوان

در این مورد بهترین جواب منطقی چیه ؟

381 بازدید | 25 پست

امروز تولد پسر جاریمه احتمالا زنگ بزنه دعوت کنه برا افطار و تولد ۱۷روز پیش هم مادربزرگ من فوت شده اگ زنگ زد دعوت کنه رد کنم؟خودم عجولانه تصمیم میگیرم بچه بازی در میارم

بنظرتون برم یا نرم؟

۴روز قبل عقد ما بابابزرگ جاریم فوت کرد عقدمونو دو ماه انداختن عقب گفته بود من نمیتونم بیام

(فعلا کرونا رو فاکتور بگیرین الان مسئله اون نیس)

نرو به نظرم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بگو حال روحیم خوب نیس نمیتونم بیام 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

به این نتیجه رسیدم هرچی خودتو دست بالا بگیری بیشتر عزت داری عزیزم.بگو حال روحیم خوب نیست نمیام خوش بگذره بهتون.البته اخلاق همسرتم در نظر بگیر که بفهمه اینکارو کردی برخوردش چیه؟

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏

من بودم‌خودم‌نمیرفتم اما بچه ها و شوهرمو میفرستادم...البته اگه میدونی بزن برقص و شادی نیس و در حد کیک فوت کردن و شاد کردن دل ی بچس برو اگه دلت راضی میشع

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
چی بگم رد کنم؟

بگو به خاطر مامان بزرگمه چه ایرادی داره

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
به این نتیجه رسیدم هرچی خودتو دست بالا بگیری بیشتر عزت داری عزیزم.بگو حال روحیم خوب نیست نمیام خوش ب ...

اره واقعا ما مهمونامونم دعوت کرده بودیم مادرشوهرم بخاطر حرف اون دو ماه انداخت عقب این فقط ی تولده میتونن خودشون سه نفری هم بگیرن

اول هر طور که خودت راحتی  اما اگر من بودم و میخواستم منطقی رفتار کنم به خاطر کرونا رد میکردم اما اگه با هم رفت و آمد داشتید در این مدت باز هم منطق من میگه میرم در جشن شرکت میکنم طوری رفتار نمیکنم که به زور اومدم یا ناراحتم و خودم رو تو آشپزخونه یا... سرگرم میکردم،،البته حتی اگه عروسی جاریم هم بودباز هم اینطور برخورد میکردم😊

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉