2777
2789

سیب بده بخوره.با عرق کاینی پاشویه کن.و از همه مهمتر شیاف

هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدام بهش شیر خودتو بده....فقط یه رکابی با پوشک تنش باشه...یه کاسه آب ولرم با یه حوله نرم بیار ،مدام بکش زیر بغلا و گردنش و شکمش و دست و پاهاش...اما آب ولرم رو به گرم...نه سرد

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

سیب زمینی بذار تو فریزر یخ بزنه حلقه حلقه کن بذار رو پیشونیش فوق العااااده س

تا اون یخ بزنه مدام بالاسرش باش چکش کن ۳۸ بالا نیست ولی بالاتر نره

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

سی و هشت خیلی بالا نیست

همون پاشویه رو ادامه بده

آب سیب بهش بده

استامینوفن هم هروقت دیدی تبش داره می‌ره بالا بده

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

آب سیب بدش.. پیاز رنده کن بزار کف پاش

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

سیب رنده شده چرا نخوره گلم؟؟؟

هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

میخواد دندون در آره نگران نباش.   فقط تبشو پایین نگه دار.  دکتر نمیخواد.  تب خطرناکه.  مسکن حتما بده. آب سیب خوبه  بهترم شد  آب سیب رو بده. واسع اینکه راحت دندون دربیاره بعدا بهش ‌ بادوم  درختی خام آسیاب کن بهش یده.مرتب بده.