2777
2789
عنوان

تو ذوقم میزنه😭😭😭

2415 بازدید | 21 پست

شوهرم بعضی وقتا بدجوری ذوقمو کور می‌کنه و تو ذوقم میزنه. مثلا با یه عااالمه شور و اشتیاق و ذووق یکاری رو انجام میدم یا می‌خوام انجام بدم بعد زارررت میزنه تو ذوقم. منم خیلی ناراحت میشم و یهو بغضم میگیره. لبخند و ذوق روی لبام میخشکه و سکوت می‌کنم ناراحت میشم. خودشم گاهی متوجه میشه. نمی‌دونم چیکار کنم اومدم هم دردل کنم هم راه نمایی بگیرم ازتون. چیکار کنم که توی ذوقم نزنه؟!

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مردا همینن 😤

واقعا یعنی طبیعیه؟! 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

نوع نگاه خانمها  با آقایون  متفاوت 

موضوعی ک شاید  برای من و شما  جالب و جذاب باشه ،  شاید برای یه مرد  هیجان انگیز نباشه

ب مرور ک با روحیات  هم آشنا میشیم ،   دنیامون هم  بهم نزدیکتر میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چقدمث من. کاری نمیشه کرد من ناراحت میشم بعد خودم ازدل خودم درمیارم چون آدم این کارام نیست 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
نوع نگاه خانمها  با آقایون  متفاوت  موضوعی ک شاید  برای من و شما  جالب و ج ...

چقدر زیبا گفتید. بله درسته بخدا همه اینا رو هم می‌دونم ولی بازم دلم می‌شکنه 😭

چقدمث من. کاری نمیشه کرد من ناراحت میشم بعد خودم ازدل خودم درمیارم چون آدم این کارام نیست 

چجوری از دلم دربیارم؟ بلد نیستم. خودش مثلا وقتی می‌فهمه ناراحت شدم یا بوسم می‌کنه یا مثلاً یه نوازش کوتاه. ولی دیگه فایده نداره برام

چقدر زیبا گفتید. بله درسته بخدا همه اینا رو هم می‌دونم ولی بازم دلم می‌شکنه 😭

اگر اهل مطالعه هستید 

کتاب  « هنر زن بودن »  رو مطالعه کنید 

شاید بتونه کمک تون کنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اگر اهل مطالعه هستید   کتاب  « هنر زن بودن »  رو مطالعه کنید  شاید بتونه ...

نویسندش کیه ؟ ممنون بابت معرفی. حتما می‌خونم

تو ذوقت نخوره! به کار خودت ادامه بده

خییییلی سخته