2821
2789
عنوان

پلیس فتا

801 بازدید | 37 پست

بچها تاحالا برای مزاحمت پلیس فتا رفتین؟کاری میکنن؟ب مدت ۹ ماهه همش پیامه تهدید امیز و توهین برام ارسال میشه و میدونم کیه میتونم کاری کنم؟لطفا کمکم کنین😔

بیا بسازیم دنیارو باعشق🧡💎

۱۰۰ درصد کاری میکنن

یه کار میکنن طرف تا ۱۰۰ متریت نیاد

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسکرین از میاما بگیرید و درخواست شکایت کنید از شخص برید ملس فتا شکایت کنید و بعد دادگاه ببرید دادخواسن بزنید و بقیه مراحل

امیرمحمد پوررستمی کارآموز قضاوت(قوه قضائیه)
😔واقعا دگ خسته شدم

برو خوب

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
پیام تهدید آمیز چی می‌نویسه؟؟؟

همش مینویسه بگیرمت فلانت میکنم بهت رحم نمیکنم شوهرت فلانه.دوست سابق همسرمه ک همکارم بود از وقتی ازدواج کردیم هرشب پیام میده و اذیت میکنه خیلی صبوری کردم امشب تولد همسرم بود اینقد پیام چرت و پرت ارسال کرد ک اشکم دراومد.

بیا بسازیم دنیارو باعشق🧡💎
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز