2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🧡:

#خمیر_جادویی

🌸عزیزان ازاین خمیراستفاده کنین عالیه اسمش خمیرجادویی من همیشه ازاین درست میکنم🌸

مواد لازم

آرد  ۳ لیوان

خمیر مایه  ۳ قاشق چایخوری

تخم مرغ  ۱ عدد

شیر یا آب  ۱ لیوان

روغن  ۶ قاشق غذاخوری

نمک  ۱ قاشق چایخوری

شکر  ۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه  ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

من ازرواین دستوراشتردول. خمیرپیتزا. پیراشکی درست کردم عالیه

من اینا رو با این خمیر درست کردم

♡ خدایا شکرت ♡
دستور خمیر جادویی رو از سرآشپز پاپیون بگیر.تو گوگل سرچ کن

دستورات آشپزیش عالیه

من هرکدومو امتحان میکنم خوبه

فقط ی شربت درست کردم ک هر کاری کردم بازم خرابش کردم 😑😄

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

من همه چيزر با اين خمير جادويي درست ميكنم هميشه

عاليه

راحته و كاربردي

حتما امتحان كن

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

500 گرم ارد

روغن زیتون نصف استکان

نمک 

شکر یک قاشق 

مایع خمیر یک

یک لیوان سرخالی اب 

مایع خمیرو شکمر اب ولرم مخلوط میکنی میذاری تا10 دقیقه عمل بیا 

اردو روغن و نمک و خمیرمایع اماده شده اب میریزی دست ورز میدی اینقدر ورز میدی تابه دستت نچسب اگر شل بود ارد اضاف میکنی بعد میذاری تا دوساعت استراحت کنه روسرشو باید بپوشونی 

بعداز دوساعت میاری دوباره ورز میدی ارد میپاشی روی سطحی پهن میکنی واندازه ک میخوای برمیداری 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
آرد نون فانتزی میشه بجاش از آرد نون معمولی استفاده کرد؟

درست متوجه منظورت نشدم

اگر منظورت دستور خمير جادوييه بله ميشهاگر برا نون پيتزا ميخواي با ارد سفيد درست كن مه با ارد گندم

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز