۷۶۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 621 عنوان سوال! 83 بازدید | 6 پست سلام خانما واسه کودک پسر دو سال شیر مادر میدن یا دو سال و دو ماه؟ 1399/02/21 | 03:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26890 خیلی وارد جزییات نشید . دو سال کافیه . به نظر من که بکسال و نیمم بسه 😂البته خودم ۲۳ ماه به پسرم شیردادم ولی اون اواخر واقعا اذیت میشدم وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 شیر مامان تا شیش ماه تنها غذای منهتا من میشم دوساله همراه هر غذاییشیرم ادامه دارا دختر و پسر نداره من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
۷۶۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 621 من میخواستم دقیق بدونم که چقد واس پسرم شیر بدم دو سال یا دو سال و دو ماه درستش کدومه شنیدم واس دختر دو ساله واس پسر دو سال و دو ماه
۷۶۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 621 شیر مامان تا شیش ماه تنها غذای منه تا من میشم دوساله همراه هر غذایی شیرم ادامه دارا ... 😂بلااا
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 من میخواستم دقیق بدونم که چقد واس پسرم شیر بدم دو سال یا دو سال و دو ماه درستش کدومه شنیدم واس دختر ... اینا حرفای الکیبین دختر و پسر فرقی نیستهر دو شون دو سال تازه الان کشورای خارجی میگن یک سال و نیمچون به بعدش واقعا از نظر جسمی شیر مادر براشون خیلی مقوی نیستبیشتر روحی من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
۷۶۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 621 اینا حرفای الکی بین دختر و پسر فرقی نیست هر دو شون دو سال تازه الان کشورای خارجی میگن یک سا ... اره دیگ چ دختر پسری