2777
2789
عنوان

سینمای هالیوود

275 بازدید | 30 پست

سلام من مدت زیادی به بازیگری در هالیوود آمریکا علاقه پیدا کردم و اطلاعات زیادی نتونستم دربارش پیدا کنم چندتا سوال داشتم اگه میشه جواب بدین

۱.هزینه شهریه برای مهاجرت از راه تحصیل به آمریکا چقدره؟

۲.حتما باید کلاسای بازیگری برم؟

۳.چجوری از پس همه این خرج ها بربیام؟

۴.چقدر طول میکشه پیشنهاد بدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 خدایااااا.... اسکرین شات توییتر امروزم درومد

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

بازیگرا از ایران میرن جم نمیتونن بازیگر شن شما میخوای بری هالیوود😶

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بزار الان زنگ میزنم از آنجلینا آمارشو میگیرم واست  

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

بازیگره کیه؟ حتی اگه اونور هم بری و هزینه ها هم اوکی شه،بازم بازیگر هالیوود خیلی دور از دسترسه منم ...

من از بازیگرا خوشم نمیاد از بازیگری خوشم میاد😐

منم عشق بازیگری دارم وخیلی بااستعدادم دراین زمینه ولی نذاشتن درسشوبخونم بجزبازیگری استعدادهای دیگه ای مثل نویسندگی وخوانندگی دارم ذهن خیلی فعالی دارم وصدامم خوبه واقعاحس میکنم این حقم نیست من دارم حیف میشم😩

من از بازیگرا خوشم نمیاد از بازیگری خوشم میاد😐

اهان   ببخشید

ولی فکر نکنم موفقیتی توش باشه، بازیگرای مطرح تو همین کشور کناری مون ترکیه،موفق نشدن

چه برسه به شما که بازیگر نیستید و. رویای سختی مثل هالیوود دارید

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه