2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 54 پست
انقدر بده كه نميتوني بخاطر دخترت تحملش كني؟ حداقل وايسا تا ٩ سالگي دخترت بتوني ازش بگيريش

اره دیگه تحمل ندارم بمونم شک ندارمکاز دستش ی بلایی سر خودم میارم

دخترم دنیامه❤                                                         کاربری چهارممه پس منو از گرارش نترسون👍
اره دیگه تحمل ندارم بمونم شک ندارمکاز دستش ی بلایی سر خودم میارم

شكاكي خيلي بده 

منم همسرم موقعي كه دوست بوديم خيلي شكاك بود ولي خداروشكر بعدش درست شد ولي يه سال كشيدم ميدونم چي ميگي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفتریکه عقد کردیم شهرستانه حتما باید برم اونجا؟

حتما حتما حتما حتما باید بری دفتر عقدی که ازدواج کردی اجراییه صادر کن هیچ دفتر عقدی این کارو برات نمیکنه عزیزم بعدشم یا خودت باید بری درخواست بدی یا وکیلت چون ازت یه رسید رو امضا میگیرن

باهم حرف زدین میدونه قصد طلاق داری؟

اره میگه هر گوهی میخوای بخور.

چندوقت پیش از خونه کردم بیرون بخدا همش سر ی بحث الکی بخاطر دخترم دوباره برگشتم بعد بهم میگه تو بکشمت هم بخاطر دخترمون هیچکاری نمیتونی بکنی

دخترم دنیامه❤                                                         کاربری چهارممه پس منو از گرارش نترسون👍
شكاكي خيلي بده  منم همسرم موقعي كه دوست بوديم خيلي شكاك بود ولي خداروشكر بعدش درست شد ولي يه س ...

من متولد 77ام از 15سالگی دارم زجر میکشم ب اصرار مامانم ازدواج کردمه

عجب حرفایی میزنه.خانوادش ازاین رفتارش باخبرن؟

ن من هیچوقت نزاشتم هیچ بحثی ب بیرون از خونم بکشه 

واسه همینه دم دراورده

البته خانوادش هم بامن خوب نیستن

همه اين ها بستگى به ميزان مهريه و تمكن مالى فرد و ارزش اموال داره

400تا مهریه امه

بهتره مث خودش رفتارکنی.وبه خانوادش بگی پسرشون مشکل داره.شاید یه کاری کردن

خانواده اش شهرستانن حالا میخواد فردا دخترمو ببره اونجا  نمیزاره دخترم بامن بیاد

اره میگه هر گوهی میخوای بخور. چندوقت پیش از خونه کردم بیرون بخدا همش سر ی بحث الکی بخاطر دخترم دوبا ...

به خانوادش،بگو ولی خودت نرو چون براش مهم نیست که بری مطمعن هم هست که نمیری 

ببين يادت باشه حتما اين رو از خونه كه بيرونت كرد همسايه اى كسى رو شاهد بگير همون لحظه زنگ بزن پليس ...

خاک توسر من بخدا بجان دخترم بدون پول از خونه کردم بیرون مامانم کرایه امو حساب کرد رفتم خونه بابام تا شب موندم شب ساعت 1بخاطر دخترم داشتم دق میکردم دوباره با آژانس برگشتم خونه هیچ شاهدی هم نگرفتم بجز خونوادم.

من میخوام تو دادگاه نگم ک طلاق میخوام فقط میخوام بگم مهریه.اما قصدم طلاقه.ومیخوام فردا برم دادگاه دوباره برگردم خونه و مطمئنم راهم نمیده .بنظرتون بعدش چیکارکنم؟

ارزش اون ملك روستا اندازه مهريه ات هست؟ اگه باشه مجبوره كامل پرداخت كنه اگه نه بخشيش رو مجبور ميشه ...

نمیدونم 

اگه با خانوادش خوب بودی طرفتو میگرفتن 

خیر سرم داییمه

دوستای گلم راهنماییم کنید فردا رفتم دادگاه چی بگم؟