2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 54 پست
خیلی اذیت میشی سکه هم کشیده بالا،کلی برو بیا داره،اگه طلاق نگیری ومسالمت کنی بیشتر بنفعته بچتم از ال ...

مسالمت یعنی اینکه دوباره تحملش کنم؟یعنی هیچکاری نکنم؟

دخترم دنیامه❤                                                         کاربری چهارممه پس منو از گرارش نترسون👍
نه ندارم هزار و يك مشكل خيانت شرارت بدرفتارى دروغگويى خساست تهديد هاى مكرر اش مهمترين اش واس ...

انشاالله بعد این بهترینها واست رقم بخوره

دخترم دنیامه❤                                                         کاربری چهارممه پس منو از گرارش نترسون👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسالمت یعنی اینکه دوباره تحملش کنم؟یعنی هیچکاری نکنم؟

خیلی زود ازدواج کردی،نباید بچه دارمیشدی،نباید به اصرار واجبار بدون علاقه وشناخت ازدواج میکردی که طبیعتا نمیشه ازیک دختر زیر ۲۰ سال همچین توقعی داشت،اینا اشتباهات خودته،اول باید اشتباهاتت رو قبول کنی ودنبال بهترین راه حل باشی،باطلاق درسته راحت میشی اما به بچت اسیب میرسه وبعد بخودت که شانس ازدواج مجددت میاد پایین ونگاه های بعضیا،باید بایک مشاور مشورت کنی وراه سازش روپیش بگیری،مهریه هم میتونی بگیری اگه شوهرت پولداره اما طلاق خیلی پرپیچ خمه،یه راهیو انتخاب کن که بنفعت باشه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
خیلی زود ازدواج کردی،نباید بچه دارمیشدی،نباید به اصرار واجبار بدون علاقه وشناخت ازدواج میکردی که طبی ...

من یدختر 15ساله بودم ک ب اجبار مامانم وباکتک ازدواج کردم بعدشم همش بخودم میگفتم اخلاق شوهرم بلاخره درست میشه و از سر نادونی بچه دار شدم.

راهنمای خوبی هم ک نداشتمو ندارم

من یدختر 15ساله بودم ک ب اجبار مامانم وباکتک ازدواج کردم بعدشم همش بخودم میگفتم اخلاق شوهرم بلاخره د ...

تو این جامعه به دختر ها وزن ها ظلم اجباری میشه،شرایط تو ازهمین شرایطه،چاره ای نیست باید بهترین راه رو واسه خودت پیداکنی هیچکس بفکر وضعیتت نیست جزخودت

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
ببين اگه ميدونى تمام تلاشت رو براى زندگيت نكردى اگه ميدونى ته قلبت هنوز يه حسى هست نسبت به همسرت كه ...

دقیقا منم کاری نبود ک بخاطرش توزندگیم نکرده باشم و ب هرسازی ک زده رقصیدم بخدا من 22سالمه هرکی میبینم میگه 35سالته اینقدر شکسته شدم و افسرده شدم.دلم میخواد نباشه راحتشم از دستش از زور گفتناش شکاک بودناش 

تو این جامعه به دختر ها وزن ها ظلم اجباری میشه،شرایط تو ازهمین شرایطه،چاره ای نیست باید بهترین راه ر ...

من طلاق ک گرفتم دیگه هیچوقت ازدواج نمیکنم هیچووووقت حالم از هرچی مرده بهم میخوره

من طلاق ک گرفتم دیگه هیچوقت ازدواج نمیکنم هیچووووقت حالم از هرچی مرده بهم میخوره

الان مشکل اصلی زندگی الانته،حالا بعدش بماند،الانم ازدواج به همین سادگی نیست واسه مجرداشم کیس نیست چه برسه به مطلقه،معمولا پسرای زیر ۲۵ سال لات،پیرمردها ومردای میانسال بیوه میرن سراغ مطلقه ها

پس اگه خودت مطمئنى اين كارى كه ميكنى عاقلانه اس و بعدا پشيمون نميشى انجامش بده اما به خودت قول بده ...

فداتشم خواهر مهربونم شما خیلی عاقل ومهربونید❤❤❤باور کن من ب تک تک اینچیزا که گفتی فکر کردم و قصد انجامشون رو دارم.توکل ب خدا

نگاه پرمهر خدا و آرامش و شادى و حال خوب سمج ترين مزاحم هاى زندگيت باشن🌹🌹

همچنین عزیزدلم واست بهترینهارو ارزومیکنم.

ارزو میکنم هرانچه ارزو داری براورده شن بحق همین ماه عزیز