مثلا تو یه سنی فکر کنین اطرافتون در حال سکونه و شرایط ش خیلی بده
اما بعدش کامل عوض بشه😍
با چه اتفاقی با چه رفتاری
کسی هست تونسته باشه؟؟
در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین . ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
یبار یلحظه به خودم اومدم دیدم ای دل غافل همه عمر دنبال هرچیزی بودم جز خدا هرچیزی پوچوبی ارزش بود جز خدا..
ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋♀️♥️♥️
یبار یلحظه به خودم اومدم دیدم ای دل غافل همه عمر دنبال هرچیزی بودم جز خدا هرچیزی پوچوبی ارزش بود جز ...
وای چه عالی🙏❤
بعدش چی شد
در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین . ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
وقتی ک مجرد بودم حس جا موندن درجا زدن وقتی ازدواج کردم حس کردم پناه محکم دارم و وقتی م ...
ایشالله مستدام😍
من امشب یهو به خودم اودم دیدم 7، 8 ماه اقدام بارداری چقد زیاده. چن ماه دیگه میشه یه سال و این غم انگیزترین چیزی هس که بهش فک کردم
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪