2789
عنوان

دلم درد میکنه😩

107 بازدید | 16 پست

بچه ها دلم درد میکنه قسمت معدم...بچمم امشب انگار دل درد داشت خیلی گریه کرد و خودشو شلاقی میکرد ب زور خوابید.دوماهشه.چیز خاصی نخوردم ظهر ی تیکه مرغ غروب هم زولبیابامیه زیاد خوردم دیگه شام نخوردم.بنظرتون از زولبیا بامیه هست؟؟

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

وای منم امشب پرخوری کردم نمیتونم بخوابم دارم میترکم😢😢😢😢

چند مدته بهم نمیگه "دوست دارم" اما امروز #صبح که خواب مونده بودم و دیرتر بیدار شدم،رو در یخچال یادداشت گذاشته بود: ((عشقم سلام روزت خوش مرسی که چشماتو امروزم باز کردی ئقربون پُف اول #صبح صورتت دیشب خیلی قشنگ خوابیده بودی تا #صبح نگاهت کردم نشد بخوابم میدونم الان که اینو خوندی اخمات رفته توهم ولی نگران نباش،نه معده درد دارم نه سردرد،صبحونمم خوردم. میرم سر کار جونه دلم))  یاد حرفای دیشب سارا افتادم که میگفت: ساسان زیاد میگه دوست دارم ولی تو گوشیش smsهای شاخدار میبینم. یکم فکر کردم،میبینم به گفتن نیست به رفتاره...♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نشاسته داره ممکنه رو دلت مونده باشه  یا اینکه مونده بوده باشه

خیلی دلم درد میکنه دارم میمیرم نباتم خوردم خوب نشد

شیرخودم

خوب ببین سردیت شده به بچه هم شیر دادی اون طفلی هم دل درد گرفته سردیش شده سریع یه نبا داغ درس کن بخور هم خودت اروم میشی هم به بچه که نصف،شب خاستی شیر بدی دیگه دلدرد نگیره تا انموقعه اثراتش،با ادرارت از،بدنت خارج شده و حال هردوتون به امید خدا خوب میشه 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
خوب ببین سردیت شده به بچه هم شیر دادی اون طفلی هم دل درد گرفته سردیش شده سریع یه نبا داغ درس کن بخور ...

نبات داغ 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
خوب ببین سردیت شده به بچه هم شیر دادی اون طفلی هم دل درد گرفته سردیش شده سریع یه نبا داغ درس کن بخور ...

ی کوچولو خوردم نبات داغ اما خوب نمیشه بازبخورم؟

ی کوچولو خوردم نبات داغ اما خوب نمیشه بازبخورم؟

کوچلو چیه یه فنجان پر کن بخور،عزیزم تو بدنت الا حساسه به خاطر بچه هس زود سردی و گرمیت میشه بخور انشالله زودی خوب یشین 

کوچلو چیه یه فنجان پر کن بخور،عزیزم تو بدنت الا حساسه به خاطر بچه هس زود سردی و گرمیت میشه بخور انشا ...

چشم عزیزم باچایی میخورم الان.عرق نعناهم خوردم.بمیرم بچمم اینجوری بوده انقد گریه کرد ک نگو

چشم عزیزم باچایی میخورم الان.عرق نعناهم خوردم.بمیرم بچمم اینجوری بوده انقد گریه کرد ک نگو

بخور نوش جونت .طفلی گناه داره ببین تو که به بچه شیر میدی اصلا نبتید سردی بخوری یا کم بخوری مامانم اینارو بهم یاد داده میگه یه چیز،کوچیک سردی،روی،شیر مادر،اثرمیزارع تا ۳تا۴ماه نمیزاره زن کی به بچه اش،شیر میده سردی بخوره  و طفلی بچه خیلی ازیت میشه گناه داره انشالله دیگه براتون پیش نیاد