2777
2789
خیلی  خسته م😔

منم یه وقتایی مثل شما میشم اما با خودم میگم پس خدا چی .من امیدم به خداست باور کن وقتی با خدا صحبت میکنم دونه دونه مشکلاتم حل میشه شماهم موقع خواب باخدا صحبت کن خیلی خوبه آروم میشی

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی..تنبلی شدید تخمدان

تهران نیستین یه دکتر خوب معرفی کنم؟؟

اگه تو این چهار سال یه سالشو عرق رازیانه میخوردی الان تنبلی نداشتی دیگ

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
برا ۴ سال انقد نا امیدی من ۱۳ ساله ازدواج کردم بچه دارنشدم کارم گیرم نیومده تازه تو شهر غریبم هستم ش ...

نمیدونم.شاید تحمل و صبر من کمه.ولی خیلی خسته س روحم

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
تهران نیستین یه دکتر خوب معرفی کنم؟؟ اگه تو این چهار سال یه سالشو عرق رازیانه میخوردی الان تنبلی ند ...

خوردم.پرولاکتینم رفت بالا.‌نه اصفهانم

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
نمیدونم.شاید تحمل و صبر من کمه.ولی خیلی خسته س روحم

نه خب طبیعیه احساس افسردگی کنی ولی جز اینکه به خدا توکل کنیم وازش بخوایم خودش کمکمون کنه و صبر بهمون بده راهی نداریم

این نیز بگذرد...                                   
منم یه وقتایی مثل شما میشم اما با خودم میگم پس خدا چی .من امیدم به خداست باور کن وقتی با خدا صحبت می ...

عزیزم...ان شالله.دعا کن برام

عزیزم...ان شالله.دعا کن برام

چشم ..غصه نخور ..به خدا مشکل من صد برابر بدتر از مشکل شما بود اما من ناامید نشدم ..به خدا توکل کن

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی