2777
2789
کارمو از دست دادم.بچه دار نمیشم.خونه نشینی اعتماد به نفسمو گرفته.داغونم...میخام بمیرم

کار که باز پیدا میشه

برا بچه مگه چند ساله ازدواج کردی؟

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارمو از دست دادم.بچه دار نمیشم.خونه نشینی اعتماد به نفسمو گرفته.داغونم...میخام بمیرم

انشالله که دوباره کار خوب پیدا میکنی ....مطمئنم بچه دارم میشی ...این مشکل بزرگی نیست که داغونت کنه ...منم مثل شما خیلی چیزا از دست دادم اما داغون نشدم ..دوستم دیگه این حرفو نزن ..پس خدای بالا سر چی ...امیدت به خدا باشه ...زندگی مثل چرخ و فلکه  مطمئن باش یه روزی میچرخه و بالا میری ..اتفاقی نیفتاده که انقدر ناراحتی 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
انشالله که دوباره کار خوب پیدا میکنی ....مطمئنم بچه دارم میشی ...این مشکل بزرگی نیست که داغونت کنه . ...

خیلی  خسته م😔

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
۴ سال

برا ۴ سال انقد نا امیدی من ۱۳ ساله ازدواج کردم بچه دارنشدم کارم گیرم نیومده تازه تو شهر غریبم هستم شوهرم بیشتر وقتا سر کاره منم تنها تو خونه ولی نباید نا امید بشیم خدای ماهم بزرگه انشاالله ماهم به زودی مادر میشیم به زودی زود😊😍

این نیز بگذرد...