2777
2789
عنوان

گاهی فکر کردید که

95 بازدید | 12 پست

دردتون را هیچ کسی نمیتونه خوب کنه حتی خدا فقط باید با دردتون کنار بیایید و این زندگی کوفتی با درد را بپذیرید 

من واقعا فکر میکردم خدا دیگه نجاتم میده نمیدونم واقعا ساید قسمتماینکه با زجر و درد زندگی کنم 

نپرسید چه شده که نمیخوام تکرار کنم حالم بد میشه

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدارو هرجور باور كني همونجوري باهات رفتار ميكنه. اگه خدارو سخت گير باور كني بهت سخت ميگذره اما اگه خدارو كسي بدوني كه نياز نداره تو درد بكشي تا به خواستت برسي حتما راهت آسون ميشه. 

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
خدااااااا عین درمان درده

چه جوری یعنی چی 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

خب چرا همچیو میندازی گردن خدا؟ما ادما جزای کارای خودمونو میبینیم

مگ ما ادما برای خدا چیکار کردیم ن واقن چیکار کردیم یبار از ته قلب بابت داشتهات شکر کردی؟

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....
خب چرا همچیو میندازی گردن خدا؟ما ادما جزای کارای خودمونو میبینیم مگ ما ادما برای خدا چیکار کردیم ن ...

اره کردم ازن یه قسمتش گرفته شد سلامتیم

زندگی ناعادلانه ست

و این حقیقتیه که باید بپذیریم

ذهنمون جوری برنامه ریزی شده که واسه بقا به اینده دل خوش باشیم درصورتی که اگ بخایم واقع بین باشیم هر اتفاقی تا الان افتاده اینده هم میفته

از این دنیا متنفرم