چیپسسسس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 775 عنوان سیاست زنونه 181 بازدید | 3 پست خانما من با شوهرم خوبم یعنی چون ۳ سال بود منو میخاست خیلی الانم دوسم داره چون سخت به دست اورده ارزش میدونه با خانوادشم خیلی خوبم مخصوصا با خواهراش از من کوجک ترن دو سال دوست دارم در مورد خرج کردن و اینا بازم سیاست داشته باشم کسی بلده؟ 1399/02/21 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryaam13816 عضویت: 1393/05/29 تعداد پست: 1821 اگه شوهرت اهل پس اندازه و در كنارش واست خرج ميكنه و احترامتو نگه ميداره خودتو وارد اين بازي كثيف نكن😄اگرم نه كه بهش بگو ماهانه پول بهت بده خودتم پس انداز جمع كن خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
چیپسسسس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 775 اگه شوهرت اهل پس اندازه و در كنارش واست خرج ميكنه و احترامتو نگه ميداره خودتو وارد اين بازي كثيف نكن ... دوسن ندارم بهم پول بده ماهیانه نمیدونم چرا حس خوبی بهم نمیده اهل پس انداز ک هس ولی دوست داره زنش خیلی خرج کنه من کلی چیزم ک بگیرم میگه چرا اینقدر خجالت میکشی هیچی نمیخری😑