2777
2789
عنوان

دخالت

140 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ۳ ساله ازدواج کردم پدرم انقدر منفی بافه هر کاری که میخوایم شروع کنیم میگه نباید این کارو انجام بدین الانم یه کاری میخوایم بکنیم ازش نظر خواهی نکردیم اونم ناراحت شده واقعا نمیدونم چیکار کنم دیوونه شدم کمکم کنین

تعداد رای : 5
نظرسنجی
خانوادگی
4
80%
خانوادگی
1
20%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرسنجی برا چی بود کدومو بزنم اصلا؟😐

خانوادگی، خانوادگی،، یکو میزنیم🧐🧐

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
ببخشید عزیزم تازه واردم

یکو زدیم😕😂

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
بابای منم خیلی زود رنجه ناراحت نباش  خوبی باباها اینه که چیزی به دل نمیگیرن وزود فراموش میکنن& ...

بابای من که خیلی خوبی برای ما داشته ولی خیلی زود عصبانی میشه و کینه اییه یادش نمیره یعنی از این به بعد دیگه برامون قیافه میگیره بدبخت شدم

مادر منم چی خوردی. چی داری.؟ کجا میری؟ برو؟ نرو؟ بشین، نشین، یعنی همش کله ش تو زندگی منه منم خیلی خسته شدم... ولی میدونم صلاح زندگیمو میخاد

مادر منم چی خوردی. چی داری.؟ کجا میری؟ برو؟ نرو؟ بشین، نشین، یعنی همش کله ش تو زندگی منه منم خیلی خس ...

وااای خیلی سخته منم انقدر،اعتماد به نفسم پایینه نمیتونم خودم تصمیم بگیرم برای زندگیم شوهرمم از این موضوع همیشه،ناراحته

وااای خیلی سخته منم انقدر،اعتماد به نفسم پایینه نمیتونم خودم تصمیم بگیرم برای زندگیم شوهرمم از این م ...

خواستم خونه بخرم نزاشتن خونه کشید بالا، زمین خریدم50 الان شده 250،،الان میگن آفرین غیرت خودت بود...