2777
2789
عنوان

جاریم🤔

283 بازدید | 16 پست

اول بگم من یه جاری دارم که هیچ مشکلی باهم نداریم خداروشکر، اونقدر صمیمی و نزدیک نیستیم ولی موردی هم بینمون پیش نیومده. 

این طفلک یه دوره هایی دچار افسردگی میشه و روحیاتش بهم میریزه و روابطش با اطرافیان از جمله خونواده شوهرم مختل میشه، یه سوتفاهم هایی شبیه چیزایی که اینجا میخونین بینشون پیش میاد! 

مادرشوهرمم یکی دوبار با من چون روانشناسی خوندم، درد دل کرد و منم از یه گوش گرفتم، از اون گوش در کردم. گفتم حالا یه وقت حسم با حرفای مادرشوهرم به جاریم بد نشه یا قضاوت غلطی نکنم و... 

البته الان رابطشون به نظر خوبه ولی گاهی یه حرفای ریز و معناداری بهم یا پشت سر هم میزنن. 

تا اینجا داشته باشید... 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بریم راند دوم

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

من تازه پسر دار شدم و از وقتی بچه دار شدم، واقعاً قدر مادرم و مادر شوهرم رو بیشتر میدونم، سختیاشون، دلتنگیا، دل شکستن ها و... بیشتر درک میکنم و اگر منو بشناسین تو تاپیکای مادرشوهری همش میگم هر چی باشه، مادره، باید رعایتش کرد و دلشو نشکونیم و... این حسم واقعیه، اغراق نمیکنم

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

ببخشید اجازه بدید بچم براش شیر خشک درست کنم

حالا امشب داشتیم با مادرشوهرم تصویری صحبت میکردیم، بهش گفتم مامان من از وقتی بچه دار شدم قدر شما رو بیشتر میدونم و از ایم جور حرفا، اونم داشت کیف میکرد. 

آقا یهو دیدم صدای جاریم میاد سلام میکنه، یخ شدم!!!! 

یه آن کلل تاپیکای نینی سایت درمورد جاری و اینا اومد جلو چشمم. احساس کردم الان میگه سیاست دارم و چاپلوسی میکنم و... خلاصه بعد دگ ساعت هنوز تو فکرم

حالا امشب داشتیم با مادرشوهرم تصویری صحبت میکردیم، بهش گفتم مامان من از وقتی بچه دار شدم قدر شما رو ...

نه چه ربطی داره تو که نمی دونستی جاریت اون جاست 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

حس کردم چقدر حرف و رفتارم بد بود. چقدر حس بد تو اون ایجاد شد که چه جاری لوس یا چاپلوسی دارم و... 

یا حس کردم مادرشوهرم میاد ما رو تو ذهنش مقایسه میکنه. 

حتی شوهرمم گفت این چه حرفی بود جلو فلانی زدی؟ تو که میدونی مامانم و اون خیلی خوب نیستن... منم گفتم نمیدونستم اون هست که، بعدشم حرفمو از ته دلم زدم، چاپلوسی نکردم. تو بدترین حالت اینه سیاستیه که من دارم، و دوست دارم رابطم با مامانت خوب شه، خب اونم از این سیاستا پیاده کنه 😑

نه چه ربطی داره تو که نمی دونستی جاریت اون جاست 

پسر کوچیکش اونجا بود، فکر کردم شاید فقط اون باشه، چون یه وقتایی بچه شو تنها میزاره پیش مامانینا! ولی بعد دیدم خودشم هست، تازه برادرشوهرمم نشسته بود. حالا پشت سرم  میگن فلانی چقدر لوس و چاپلوسه😢

پسر کوچیکش اونجا بود، فکر کردم شاید فقط اون باشه، چون یه وقتایی بچه شو تنها میزاره پیش مامانینا! ولی ...

خب عزیزم. بنظرم رو این موضوعی ک پیش اومده حساس نشو و بگذر... اما بعد از این حواست بیشتر باشه با توجه ب اینکه نمیخوای مادرشوهرت شمارو مقایسه کنه

پسر کوچیکش اونجا بود، فکر کردم شاید فقط اون باشه، چون یه وقتایی بچه شو تنها میزاره پیش مامانینا! ولی ...

نه حساس نشو

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

حالا که روانشناسی بگو بهم عزیزم بین رشته مشاوره و روانشناسی کدوم بهتر و بدردبخور تره تو زندگی حالا یکمم اینده داشته باشه زیاده خواه نیستم فقط میخوام بدردم بخوره و بتونم از پسش بربیام چون بچه کوچیک دارم می خوام غیر حضوری بخونم البته حفظیاتم قویه ولی اونایی که باید درک کنم مثل ریاضی ضعیفم