2777
2789
عنوان

بیاین مشاعره

312 بازدید | 109 پست

بیاین مشاعره کنیم

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست

دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند گل ادم بسرشتند به پیمانه زدند

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم

دوش وقت سحر از عصه نجاتم دادند 

واندر ان طلمت شب اب حیاتم دادند

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
واویلا لیلی دوست دارم خیلی

اوهههه تو لیلی من مجنون  توشادی من زندون

غصه ها من را به پایان رسانده..

بی وفا مهرو وفا یادت نمانده..🌸

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
سیه چشمی به کار عشق استاد به من درس محبت یاد می داد مرا از یاد برد آخر ولی من به جز او عالمی را ب ...

دست از طلب ندارم‌تا کام‌ من براید 

یا حان رسد به جانان یا جان ز تن دراید

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

دلی دارم خریدار محبت 

کزو گریم است بازار محبت

(بنازم به ناز کسی که ننازد به ناز خویش                                       که مارا به ناز ناز فروشان نیازی نیست...)