2821
2789
عنوان

منظورش چیه ؟؟

102 بازدید | 13 پست

دوستم (دختر ) خودمم دختر ..چون عقد کرده همین زودیا عروسیشه ..چون خیلی بهش وابسته ام نوشته من دارم ازدواج میکنم ممکنه مشکلت زندگی درگیر باشم و همیشه نباشم ..بعدم گفت سعی کن کم کم به کم بودنم عادت کنی ....منظورش چیه ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورش واضحه میگه ممکنه نتونه دم ب دقه چت کنه باهات

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

فک‌کنم همونی ک گفته. لابد قیلش خیلی بهم تزدیک و وابسته بودید و زیاد با هم وقت میگذروندید. قطعا اللن وقتش کم میشه خوب

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
فقط همین؟؟ آها خدا کنه منظورش همین باشه

اره دیه رابطش کم میشه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من فهمیدم ولی نمیگم یهو ناراحت میشی خخخ

بگووو نمیشم یعنی میخواد قطع رابطه کنه یا منظورش اینه که نمیتونه دیگه زیاد چت کنه و باهم باشیم؟؟؟؟بگو شنیدن حقیقت تلخ برام بهتر از یه دروغ شیرینه ...

آخه چرا وقتی آدم ازدواج کنه رابطشو کم کنه 😑😑😑

خوب دلش ميخواد!!! 😐😐😐 وقتش به اندازه ي قبل آزاد نيست. دغدغه ها و مشكلات زندگيش متفاوت ميشه. بايد واسه زندگيش وقت بيشتري بذاره و ...... از دستش ناراحت نشو حق داره

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
آخه چرا وقتی آدم ازدواج کنه رابطشو کم کنه 😑😑😑

شما خودتم ازدواج کنی رابط با دوساات کم میشه ،همسرتم اگه با رفیقاش باشه ناراحت میشی میگی برای من باید وقت بزاری بیشتر .

این مساله طبیعی هست

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792