2777
2789
عنوان

عصبانیت شدید

168 بازدید | 21 پست

سلام.سه ساله با آقایی دوست شدم و می خوایم ازدواج کنیم.چند بار دیدم که حین صحبت با خانوادش خیلی عصبانی میشه و حرفای بدی میزنه

ولی همیشه موقع عصبانیتش با من خودشو کنترل کرده.این اواخر دعوامون شد و به خاطر یه مسئله ای گفتم بریم مشاوره ولی خیلی بد صحبت کرد و با اینکه حرفش توهین به من نبود ولی حرف رکیک و بدی بود.نگرانم بعدا همون رفتاری که با خانوادش داره رو با منم داشته باشه.

چند بار هم بهش گفتم تو زیادی عصبی میشی و نمی تونی خودتو کنترل کنی ولی میگه خب تو عصبانیم نکن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که با خانواده خودش درست حرف نزنه با دختر مردمم درست حرف نمیزنه

نگاه نکن الان چیزی بهت نمیگه چون هنوز تمام کمال مال خودش نیستی باید خودشو خوب نشون بده

اما ادم بددهن برای همه بددهنه 

یه تجدید نظری بکن

کسی ک عصبانی میشه خیلی سخت ک تغییر کنه ادمایی ک زود عصبی میشن تو دلشون هیچی نیس و مهربونن ولی دست خودشون نیس تو دیگ شناختیش اگ‌میتونی با این ویژگیش بسازی باهاش ازدواج کن ولی تگ ازدواج کردی وقتی عصبی شد نبابد هبچی بگی و ساکت باشی وگرنه دعوای بدی میشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

با خانوادش که بزرگش کردن اونطور رفتار میکنه

خدا میدونه بعد عروسی چه بلایی سر تو میاره

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

هرچی از دهنش میاد بیرون دقیقا همون حسیه ک ب شما داره 

میگن وقتی میخوایین یه نفرو امتحان کنید و ببینید ته دلش چیه در مورد شما عصبیش کنید 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
من میدونم همه نصیحتت کنن باز کار خودتو میکنی اینجور مرداد دست رو زن و بچه بلند میکنن

دقیقا 

یه گوششون در یکی دروازه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!