2777
2789
عنوان

میشه یکی توضیح بده

62 بازدید | 4 پست

خانما من ۲۰ سالمه و دوماهه ک اقدام کردم و تنبلی دارم و یک ماهه ک از متفورمین۵۰۰ و فرتیل اید استفاده میکنم پریودم نامنظم بود ب طوری ک دوماه یا سه ماه یا ۴ماه پری نمیشدم بعد یه ماه داشتم ولی دودوره بود ک منظم شده بودم و براساس این دودوره سیکل ۳۲ روزه داشتم و از ۲۴ فروردین تا ۱۲ اردیبهشت یک روز در میان اقدام داشتم و از روز ۱۷ قاعدگی تا ۲۶ قاعدگی از کیت استفاده کردم و روز ۱۹ از بقیه یکم پررنگ تر بود ولی روز ۲۶ خیلی پررنگ بود و الان ۴ روزه پریودم عقب افتاده و دیروز بیبی زدم هاله داشت صبحش ولی ظهر هیچی نداشت و امروزم گذاشتم تو ۱۰ دقیقه چیزی نداشت ولی بعد ۶ساعت هاله کمرنگ داشت و یکیم اینکه ترشحات سفید داشتم زیاد شده بود و بی بو بود ولی الان ترسح بی رنگ و بی بو دارم و دوروز پیش سینم درد میکرد و مدام کمرم و زیر دلم تیر میکشه به نظرتون باردارم یا نه؟؟نمیتونم آز بدم از کرونا میترسم

و ی چیز دیگه کیت مقدار Lhودر نهایت زمان تخمک گذاریو نشون میده منامروز یدونه کیت داشتم بدون هیچ دلیلی استفاده کردم و دو خط پررنگ حالا یکی کمی کمرنگ تر داشت تخمک گذاری الان مگ میشه؟؟

کاملا گیج شدم لطفا اگ میتونید کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.