2777
2789
عنوان

حاجت بگیر

179 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.طاعات وعباداتتون قبول.بیایید اول صبح شنبه روزمون رو با صلوات شروع کنیم.برای بنده حقیر هم دعا کنید.هرچه ارادت داری صلوات بفرست.فقط تعدادش ذکر کن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

انشاالله حاجت روا بشی.

۱۴ صلوات

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌
۱۰۰تا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم‌.

الهی که بزودی تیکرت واقعی میشه🙏😊🌹

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌
ممنون مهربون انشالله توام باردار باشی 

ممنونم عزیزم. توکل به خدای مهربون 💕