2821
2789

من مثل ورمیشل درست میکنم فقط جوپرک یهساعت  میزارم خیس بخوره یه ربع آخراضافه میکنم

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مثل ورمیشل درست میکنم فقط جوپرک یهساعت  میزارم خیس بخوره یه ربع آخراضافه میکنم

ی رب اخرک اضافه میکنی لعاب میندازه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
ی رب اخرک اضافه میکنی لعاب میندازه

آره جوپررک چیزی نداره که بخوادبه ساعت بمونه توسوپ بمونه همش آب میشه یه ربع برای من کافیه

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
اخه میگن جو پرک خیس نکنیم بهتره درسته یا نه؟

من خیس میکنم توسوپ جوپرک هابهترمیشه خوشمزه تر...ولی خیس نکرده بریزم اصن توسوپ معلوم نمیشن

اهان پس من برم بخیسونم.

آره یه نیم ساعت یه ساعت بخسیون فرقش میبینی توسوپ بریزی زودم میپزه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز