2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

1. داغ بودن كيك و قالب (بايد بگذاريد كيك خنك شود و بعد آن را از قالب جدا كنيد.
  2. عدم تنظيم حرارت مناسب و سوختن كف كيك
  3. عدم چرب كردن قالب 

برای درآوردن کیک از قالب فلزی، قبل از ریختن خمیر قالب را چرب کنید. سپس کف و بدنه ی  آن را کمی آرد بپاشید، ظرف را برعکس کنید و کمی ضربه بزنید تا آردهای اضافی بریزد. بعد از سرد شدن کیک حدود 10 دقیقه، می توانید به راحتی آن را از قالب جدا کنید.

اگر همچنان کیک به قالب چسبید، دو تا سه ضربه به ته قالب بزنید اما خیلی ضربه نزنید تا کیکتان خرد نشود.

به طور کلی برای درآوردن کیک از قالب های بدون طرح می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید. قالب را روی کاغذ روغنی بگذارید. دور آن را به اندازه ی قالب ببرید و توی قالب قرار دهید. داخل کاغذ روغنی را نیز چرب و آردپاشی کنید.

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو

بزارش تو ظرف یخ در می یادبزار سرد شه 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 

باچاقو دورشو ببر 

شایدم سوخته 

یاچرب نکردی قالبتو

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

براي جدا كردن كيك از قالب هاي متفاوت ترفندهايي وجود دارد كه در زير به آن‌ها مي‌پردازيم:

برای درآوردن کیک از قالب تفلون بهتر است کف قالب را کمی چرب کنید. درست است که قالب تفلون جنس نچسبی دارد و کیک به راحتی از قالب جدا میشه ولی برای اطمینان بهتر است کمی قالب رو چرب کنید و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و بعد از تمام شدن مرحله پخت بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود و بعد کیک را از قالب جدا کنید.

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو

باچاقو ازاد کن اگه حسابی خنک شده برگردوندی دو تا تکون بده پشتش بزن ول میکنه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نه

بادستتت بکن دیگه چاره نیست 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

با چاقو دورش ازاد کن قاب چرب نکردی چسبیده

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست

– برای چرب کردن قالب از روغن جامد یا کره استفاده کنید تا لطافت کیکتان حفظ شود.

-بعد از درآوردن کیک از قالب ، آن را در سینی نگذارید. بهتر است براي اين مورد از خنك كننده كيك داخل توری، الک یا آبکش بگذارید تا سرد شود. این کار برای خمیر نشدن کیک داغ بسیار مهم است.

-در میان انواع قالب، قالب چدن، آلومینیومی و قالب کمربندی بهترین قالب برای پخت کیک است که البته این قالب ها نیز به چرب کردن و آردپاشی نیاز دارند.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز