2777
2789
عنوان

رنگ‌مو

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 30 پست
سلام عزیرم خواهر شوهرم داره دوره ارایشگری میبینه ازم خواسته برم زیر نظر ارایشگر موهامو برام دکلره کن ...

عزیزم دکلره خ خ خ حساسه و بیشتر از خیلی حتما قبل از اینکه رنگ رو داخل سالن بزاری حتما باهاش هماهنگ کن ک موهاتو نسوزونه و اینکه قبل رفتنت حتما شامپو ضد زدی بخر چون ارایشگاها بعضیاشون و بیشترشون خسیسن استفاده نمیکنن

و اینکه پودر دکلره ابی بخر و اسیدان ۶درصد عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکلزه رو کردم به پایه هم رسید ولی هر کار کردم رنگ نگرفت.دیگه اینقدر طولانی گذاشتم همه موهام خورد شدن ...

عزیزم رنگ‌مورو نظرتو توی نت یا هرجا ک هست برام بفرست تا بدونم چی میخای و چ رنگی ک کامل ترکیبش رو یهت بگم🌹

ترکیب ۹دودی و طبیعی و کمی هم نقره ای با اکسیدان ۹درصد🌹

مرسی عزیزدل

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 
بله 

عزیزم قبل از رنگ باید موهای ک میخاید رنگ بگیره از کلاه مش یا فویل کامل اون موهای انتخابی رو دکلره کنید تا سفید سفید شه بعد رنگ‌ شکلاتی شماره۵ با طبیعی شماره ۷ با اکسدان ۹درصد ترکیب میکنید رنگ رو میزارید

البته رنگ رو بعد از اینکه دکلره رو روی موها پاک کردید بزارید 🌹

عزیزم قبل از رنگ باید موهای ک میخاید رنگ بگیره از کلاه مش یا فویل کامل اون موهای انتخابی رو دکلره کن ...

ممنونم بنظرتون قیمت این رنگ مو چقده موهام تا شونمه 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
اره عزیزم شهر ما ک انقد میگیره و شایدم کمتر ب نظرم همه حا قیمت همینطوره

کدوم شهرید ببخشید ها انقد سوال میپرسم 

بنطرتون اینطور در میاد اخه یه بار رنگ کردم خووم ۱ ساعت رو موهام بود رنگ اصلاااا رنگ نگدفت 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه