2777
2789
عنوان

ميشه الان برام دعا كنيد

50 بازدید | 10 پست

ميشه همين الان برام دعا كنيد لطفاااا

عاخه دعا ي ديگران در حقت زودتر اجابت ميشع

خواهش ميكنم اگه شده در حد ي صلوات

واسع خاسته دلم

خواهش ميكنم:((((

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه برا برگ منم دعا کنین

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم
۱۴تاصلوات برات فرستادم به نیت۱۴معصوم ان شالله حاجت روا بشی...لطفاشما و دوستانی که میبینن براخوشبختیم ...

انشاا... هر چی از خدا میخواین بهتون بده لطفا شما هم برای مامان شدن من دعا کنین و صلوات بفرستین فکر کنم هر دو مون چشم انتظاریمون یکیه

انشاا... هر چی از خدا میخواین بهتون بده لطفا شما هم برای مامان شدن من دعا کنین و صلوات بفرستین فکر ک ...

صلوات فرستادم برات عزیزم ان شالله به زودی زود نی نی سالم و خوش سیرت بیاد تو دلت به حق این ماه عزیز