2777
2789
عنوان

احراز هویت یسوال

226 بازدید | 38 پست

سلام. من دیشب ندونسته رفتم فکرکردم باید سامانه سجام بریم و احراز هویت کنیم. ۱۰تومن هم پرداخت کردم. فکرمیکردم برای فروش سهام حتما باید برم اونجا.بعد فهمیدم دولت قراره یه راه دیگه بزاره برای فروشش. حالا چیکارکنم نمیشه کنسل کنمش؟

اغفر لمن لا املک الا الدعا🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سجام واسه احراز هويت بازه؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
چیزی رو از دست ندادی اگه بخای یه روز وارد بورس شی باید این ثبت نام انجام شه دیگه

اخه من میخوام فقط بفروشم پولشو نیاز داریم. نمیخواستم وارد بورس شم. بعدش ۱۰تومان الکی دادم

مطمئنی راه دیگه ای میخا بدن. لعنتیا چرا بازی در میارن

من شنیدم. تو سایت هم یجا خوندم بقیه اینکارو نکنن. حالا نمیدونم چجوری پس بگیرم درخواستمو

هر روز یه حرفی میزنن حسابی گیجم وقتی اخبار ساعت۲گفت روش غیرمستقیم بهتره و مردم توو اون روش بدون م ...

اگه همین راه برای فروش باشه ضرر نکردم. ولی شاید  یه راه دیگه بزارن