2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 71 پست
رستا رو نکیسا دزدیده بود 😑

نکیسا همون کوروش تهامی 

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ وجه مانکن و هیولا و هم گناهو ببین🙂

باشه چشممم مرسی عزیزم

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 
خلاصه یک قسمت از سریال دل: ۱۰ دقیقه تکرار از قسمت قبل ۱۵ دقیقه اسلوموشن ساره‌بیات در حال گریه ...

20 دقیقه هم پول و زیر لظفی دادن ب ساره بیات(ماست خانم)😂😂😂

قسمت اخرش این میشه؟؟؟

داستان آخرش اینجوری میشه همه شک بردن به مهران همکلاسی رستا ولی اون اینکار رو نکرده یه پسره که اسمش نکیسا هست بابای رستا آورده پیش خودش بهش کار داده و از دوازده سیزده سالگی هواش و داشته پشتش بوده 

نکیسا از همون بچگی عاشق رستا میشه ولی نمی تونه بگه رستا رو شب عروسیش می دزده بهش تجاوز میکنه ولی چهره اش و پنهون کرده قیافه اش و رستا ندیده حالا هم از رستا خواستگاری کرد یعنی به بابای رستا گفت اونم بهش جواب رد داد به دخترش نگفت که نکیسا ازت خواستگاری کرده

سادگی ما را در پرونده زرنگی خودشان ثبت کردند ولی افسوس به چرخش زمین فکر نکردند

هم گناه خیلی قشنگتره

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....