2777
2789
عنوان

کیا پلوپز دارن؟

4129 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها

من تازه پلوپز جهازمو آوردم رو کار

چ کارایی میشه باش کرد و چ غذاهایی باش درست کردید؟ 

ب نطر تون با پلوپرکز برنج بپزم راحت تره یا با قابلمه؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دارم وخیلی راضیم

ته چین

وپلو باهاش پختم عالیه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

برنج بو نمیگیره توش؟ 

والا من نطری ندارم تو دفترچه اش نوشته بود ممکنه بو بگیره😂

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من تفال دارم توش برنج ساده  ته دیگی سوپ و خورش کیک میپزم کلا خیلی کارتو راه میندازه

خورشت تو زودپز راحت تر نیست؟ 

برنج بو نمیگیره توش؟  والا من نطری ندارم تو دفترچه اش نوشته بود ممکنه بو بگیره😂

نه خیلی خوشمزه میشه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
منم جیپاس دارم و یکبارم استفاده نکردم چون کار باهاشو بلد نیستم

خب همینجا تاپیک بزن بپرمگه دفترچه راهنما نداره

من جاریم تو پلوپز برنج و کیک و... درست میکنه

میخام یبار بگم بیاد خونمون یادم بده😀

چقدر میزاری  بمونه تا برنج آماده بشه؟

من 60 دیقه