2777
2789

سلام،بچه ها من دو هفته دیگه زایمانمه میخوام از اول به بچم شیر خشک بدم:

اگه نخوره خودش خشک میشه یا باید حتما قرص بخورم؟؟؟چند روز طول میکشه خشک بشه؟؟؟

از کجا بفهمم کاملا خشک شده؟؟؟

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

نخوره خشک میشه واسه چی دختر من شیر خشکیه از از سختیاش و اینکه بچه شیر خشکیا رود مریض میشن و اینا میدونستی هیچ وقت چنین موهبتی ر از خودت وبچت نمیگیرفتی

ازدواج ینی زندگی مشترک، ظرف شستن مشترک، توالت شستن مشترک، ناهار و شام خوردن مشترک، خرید مشترک، خنده مشترک، گریه مشترک، شادی مشترک، غم‌مشترک، پولداری مشترک، بی‌پولی مشترک، ... اگه این چیزارو بلد نیستین لطفا ازدواج نکنین!

فک کن همش باید فلاکس به دست باشی براش شیر درست کنی هی شیشه بجوشونی ولی اگه شیر خودت روبدی عالیه براش حیف نکرده.بری دکتر خودش یه قرص میده شیرت خشک میشه بچه خواهرشوهرم که مرد سینه هاش داشت میترکید رفت دختر زنان بهش قرص داد خشک شد

برای بهترشدن اوضاع زندگیم به صلوات لطفاً ممنونم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مممنون از راهنماییتون...

دوستان من سوال نکردم که بنظرتون شیر خودمو بدم یا شیر خشک که همتون گفتین حیفه شیر خودتو بده...هر مادری ممکنه به دلایلی نتونه یا نخواد شیر خودشو بده

ببین من اصلااا نمیگم یه جنس برتری داره به جنس دیگه.خودم زنم هیچ وقت نمیگم دخترا چیزی کم از پسرا دارن ...

تو تاپیک اخرتون منو ریپلای کردید اما اومدم جواب بدم تاپیکتون قفل شده بود. اینجا حوابمو میذارم:

لخت بودن جلوی بقیه بله. منم هرگز پسرم رو جلو کسی عوض نمیکنم پوشکش رو. اما من و شوهرم پدر و مادر اون بچه ایم. فرق داره با بقیه. شمایی که پوشک دخترتون رو هم نمیتونید بدید دست شوهرتون یعنی اگه بچتون پسر بود هم اونوقت فقط باید شوهرتون پوشکش رو عوض میکرد؟ نگفته میدونم که جوابش خیره. خوب از نظر من این طرز فکر جنسیت زده است. حریم خصوصی حریم خصوصیه. پسر و دختر نداره. و مسلما حداقل پدر و مادر محرم اند به حریم خصوصی بچشون تا یه سنی که بچه بتونه مستقل دسشویی بره.  ربات که نمیشه بیاریم بچه رو تعویض کنه!

تو تاپیک اخرتون منو ریپلای کردید اما اومدم جواب بدم تاپیکتون قفل شده بود. اینجا حوابمو میذارم: لخ ...

ببین عزیزم من تاپیک زدم راهنماییم کنن چون نظر شخصیم چیزی بود ک گفتم حالا ممکنه شما نظرت کاملا مخالف من باشه.اتفاقا اگه بچم پسرم میشد ترجیح میدادم بیشتر بسپرمش دست پدر و همسرم تا مثلا مادرم...

من حتی شوهرم جلوی خواهراش پیراهن تنش نمیکرد بهش گفتم خوشم نمیاد با اینکه مرد هم هست...

خودمو بیرون ببینی شاید باورت نشه،اصلا حجاب ندارم.تیپام همه مدرنه ولی بشدت نسبت به اندام های خصوصی حساسم.اصلا حرفم این نبود که خدایی نکرده به بابام یا شوهرم شک دارم.خودم حس بدی دارم که بدن دخترمو کسی جز خودم ببینه.میگم شاید مشکل از منه.چون نه اونا نگاه بدی دارن نه بچه میفهمه

تو تاپیک اخرتون منو ریپلای کردید اما اومدم جواب بدم تاپیکتون قفل شده بود. اینجا حوابمو میذارم: لخ ...

میدونی یه حس درونیه.فکر میکنم چون اون بچه از وجوده منه و جنسیتش هم مثل منه هر کی ببیندش یا لمسش کنه انگار دستش به من خورده.حالا اگه پسر میشد چون از جنس من نبود شاید این حسو نداشتم...دیگه اون مشکل باباش بود که مثل من رو پسرش ک هم جنسه خودشه حساس باشه یا نه.نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ولی اصلااا و ابداا بحثم راجع به شک داشتن به بابام یا شوهرم نبود،بیشتر مشکل حس بد خودمه ک به عنوان مادر دلم نمیخواد از همون اول کسی دخترمو ببیندش حتی نزدیکترین شخص که باباشه،چون بنظرم اندام خصوصی هر انسانی از همون روز اول یه خط قرمزه و تا جایی که بشه باید حریمشو حفظ کرد.چه دختر چه پسر.باور کن اگه پسرم بود تا حد امکان میسپردم به باباش تا خودم

میدونی یه حس درونیه.فکر میکنم چون اون بچه از وجوده منه و جنسیتش هم مثل منه هر کی ببیندش یا لمسش کنه ...

چه خوب که دلیلتون اینه🥰 من ناخوداگاه ذهنم رفت طرف اینکه مادرها فقط رو دختراشون حساسیت زیاده از حد و به نحوی سلکتیو انجام میدند. یعنی چیزایی که برای پسرشون اشکال نداره برای دخترشون ناجور میدونن. اون از نظر من جنسیت زدگیه اما حس شما وقتی برای پسر و دخترتون یکی باشه خیلی هم قابل احترامه. امیدوارم به سلامتی بچتون رو بغل کنید به زودی🥰😘

چه خوب که دلیلتون اینه🥰 من ناخوداگاه ذهنم رفت طرف اینکه مادرها فقط رو دختراشون حساسیت زیاده از حد و ...

اره حرف شما کاملاااا درسته،اگر کسی اینجوری فکر کنه واقعا افکارش پوسیده و جنسیت زدست.من حتی در مورد خودم میپذیرم که شاید زیادی حساسم و باید دلیلشو پیدا کنم.من موقع عقد که ازمایش اعتیاد میگیرن باید جلوی مراقب ببخشید دستشویی کنی ۳ روز پشت سر هم میرفتیم با شوهرم نمیتونستم اینکارو بکنم .در صورتیکه خیلی خانمای حتی مذهبی میومدن در عرض ۵ دقیقه ازمایشو میدادن میرفتن.اینو گفتم که بدونین کلا بحث زیاد حساس بودنه خودمه نه چیز دیگه.ممنونم سلامت و موفق باشین دوست عزیز😘